Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Blog > Bier > Stadsbrouwerij Tilburg Lanceert Limited Edition Bock-ila voor Willem II Promotie

Stadsbrouwerij Tilburg Lanceert Limited Edition Bock-ila voor Willem II Promotie

Delen

Limited Edition Bock-ila Bier bij Stadsbrouwerij Tilburg

Gisteravond maakte Stadsbrouwerij Tilburg aan de Noordhoekring een speciale introductie: de langverwachte lancering van hun nieuwe limited-edition bier, de Bock-ila. Deze unieke Lentebock met tequila als verrassende toevoeging wordt speciaal uitgebracht ter promotie van Willem II. Meesterbrouwer René Stenvert legt uit: “Als fervente supporters van Willem II hoopten we natuurlijk op promotie, en als brouwerij wilden we een passend promotiebier creëren.”

Over de Bock-ila

De Bock-ila wordt met zorg gebrouwen in Tilburg aan de Noordhoekring, met een mix van 4 mouten, hop, gist, tequila en eikenhouten snippers. Met een alcoholpercentage van 6,6% biedt dit bier een unieke smaakervaring. De toevoeging van tequila zorgt voor een subtiele, zachte ondertoon. Een echte ‘supersub’ in de wereld van speciaalbieren! Dit limited-edition brouwsel is beschikbaar in een gelimiteerde oplage van 130 liter, rechtstreeks verkrijgbaar bij de brouwerij. Voor aankoop is het raadzaam om contact op te nemen via de sociale kanalen van Stadsbrouwerij Tilburg: @Stadsbrouwerijtilburg – [email protected] – +31 6 30 65 02 27.

Beschikbaarheid en Prijzen

Een fles van 33cl is verkrijgbaar voor €5.13, terwijl een grote fles van 75cl €13 kost. Voor de liefhebbers van beide formaten is er een speciale aanbieding: een grote en een kleine fles samen voor €18,96. Daarnaast staat er als eerbetoon aan de inspiratie achter het bier, Willem II-supersub Jeremy Bokila, een fles te wachten bij de brouwerij.

Over Stadsbrouwerij Tilburg

Stadsbrouwerij Tilburg, gevestigd aan de Noordhoekring, is een kleinschalige familiebrouwerij waar ook de mogelijkheid bestaat om je eigen bier te brouwen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de website van de brouwerij.

Bron: Tilburg.com

Delen

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.