Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Blog > Bier > Gulpener wint Beer of the Year op London Beer Competition

Gulpener wint Beer of the Year op London Beer Competition

Delen

Gulpener heeft op de prestigieuze London Beer Competition de absolute hoofdprijs gewonnen. Uit de 180 inzendingen uit landen over de wereld oordeelde de jury Gulpener Blond met een vleugje Vlierbloesem als allerbeste bier van het jaar. Gulpener is het eerste Nederlandse merk dat de prijs wint.

Hoofdprijs voor Gulpener Blond Vlierbloesem

Gulpener Blond Vlierbloesem won maar liefst vier awards: Beer of The Year, Best Beer by Quality en Best in Show by Country en GOLD. Uit alle ingezonden bieren was Blond Vlierbloesem dus de allerbeste. De competitie wordt georganiseerd door The Beverage Trade Network, en beoordeeld op kwaliteit, prijs/kwaliteit en verpakking.

Zomerbier: Gulpener Blond Vlierbloesem

Gulpener Blond Vlierbloesem is gemaakt van lokale Limburgse gerst, tarwe, hop en vlierbloesem. Het is prachtig lichtblond van kleur, en heeft een lekkere zomerse sprankel waardoor het ruikt naar graan, fruit en bloemetjes. De bubbels zorgen ook voor frisheid, je proeft eerst tarwe, dan sinaasappel en honing en als laatste de vlierbloesem die nog een beetje na blijft zingen. Echt lekker zomerbier. Licht, fris en niet snel saai.

Heb jij ‘m al geprobeerd?

Laat ons weten wat je ervan vindt!

Delen

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.