Zomer Skarrel

Zomer Skarrel

2,79

Zomer Skarrel (4,0%) is een verfrissend zomer bier. Blijft het een onschuldige skarrel? Of smaakt het naar meer..?

Uitverkocht

Grotere hoeveelheid bestellen?
Wil je een grotere hoeveelheid bestellen of niet meer voorradig, neem dan contact op met onze klantenservice!

Zomer Skarrel

Zomer Skarrel is terug van weg geweest! Wie Brouwerij Dampegheest al langer volgt weet dat dit blonde bier ook in 2013 al eens is gebrouwen. Nu is het bier terug. Met een nieuwe receptuur en hippere uitstraling kun je opnieuw genieten van deze frisse Summer Ale. Dankzij de doorzichtige fles zie je direct dat het bier licht oranje van kleur is. Bij de eerste slok proef je duidelijk fruitige hinten van mango. Het bier heeft slechts een alcoholpercentage van 4% en is zeer makkelijk doordrinkbaar. Wij adviseren om Zomer Skarrel te drinken op een temperatuur van 3 tot 5 graden Celsius in het Dampegheest Glas.

Brouwerij Dampegheest

Zoals de meest bierliefhebbers wel weten is Brouwerij Dampegheest gevestigd in Limmen. Met de Zomer Skarrel is de familie van de brouwerij compleet. Er zijn nu altijd 6 vaste bieren beschikbaar en 4 seizoensbieren. Onder het toeziend oog van de brouwmeesters worden de Dampegheest bieren al sinds 2008 met veel plezier gebrouwen. En altijd worden er kwalitatief goede bieren uitgeleverd. Uiteraard zijn al deze bieren in onze shop verkrijgbaar. Iedere 3e zondag van de maand kun je langs komen in het proeflokaal. Hier worden prachtige (bier)verhalen verteld en gedronken. Ook speciaalbieren van andere brouwerijen.

Ingrediënten Zomer Skarrel

Dit blonde bier is uniek in zijn smaak. Maar de brouwmeesters hebben geen hele gekke dingen gedaan. Vooral de ambacht en jarenlange ervaring proef je duidelijk terug in dit bier. Niet bijzonder, maar wel kwalitatief goed. In het brouwproces van Zomer Skarrel zijn onderstaande ingrediënten gebruikt:

  • Water
  • Pilsmouten
  • Oat mouten
  • Wheat mouten
  • Northern Brewer hoppen
  • Saaz Hoppen
  • Mango extract

Foodpairing tips

Dit bier werd opnieuw gelanceerd op zondag 23 juli in het proeflokaal. Samen met de brouwmeesters en vele bierliefhebbers zijn we op onderzoek gegaan naar bijpassende gerechten. Daarom durven wij te stellen dat je Zomer Skarrel het beste kunt drinken met één van onderstaande gerechten:

  • Oerhollandse bitterbal
  • Geitenkaas salade
  • Zoete desserts
Brouwerij

Brouwerij Damphegeest

Stijl

Blond bier

Drinktemperatuur

5°C

Inhoud

33 cl

Kleur

Oranje

Land

Nederland

Smaken

Fris & Fruitig, Zoet & Zacht

Gisting

Bovengisting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zomer Skarrel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestellen bij Bierfamilie.nl

Maak je bestelling compleet

Winkelwagen
Scroll naar top