Zakelijk bestellen?

Verras je klanten en/of medewerkers met unieke maatwerk (speciaalbier)pakketten. Ontdek de zakelijke mogelijkheden:

Personeelspakketten

Relatiegeschenken

Een uniek zakelijk concept!

Iedere onderneming heeft klanten nodig om succesvol te kunnen zijn. En dan spreken we uiteraard niet enkel over de klanten die de facturen betalen, want de interne klanten (het personeel) zijn minstens zo belangrijk om een bedrijf te laten floreren.

Trends, klantbeleving, waardering en betrokkenheid zijn in ieder vakgebied veelgehoorde termen. Maar hoe is het nu mogelijk om als ondernemer overal rekening mee te houden? Deze vraag heeft Bierfamilie.nl al beantwoord, door een concept te bedenken waar al deze termen samenkomen.

  • Trends: mensen willen iets tastbaars waar echt van genoten van worden. Bloemen en wijn zijn in de geschiedenis veelvuldig ingezet, maar zijn simpelweg niet meer ‘sexy’ te noemen. Speciaalbier daarentegen heeft een enorme opmars gemaakt en is op dit moment een absolute trend, maar zorgt door de mate van onbekendheid ook voor een enorm verrassingseffect
  • Klantbeleving: of het nu om personeel of om klanten gaat, allemaal zijn zij verbonden aan het bedrijf. Het is dus van essentieel belang om uit te stralen waar je voor staat. Voor het ene bedrijf kan dat zijn door heel subtiel het logo te verwerken op het geschenk, maar voor een ander bedrijf kan dat zijn door een unieke tekst met kernwaarden toe te voegen aan het geschenk
  • Waardering: een klein bedankje is vaak al voldoende voor mensen of klanten om zich gewaardeerd te voelen. Maar een boodschap in combinatie met iets tastbaars blijft heel erg hangen en sterker nog, kan overslaan op mensen die (nog) geen directe betrokkenheid hebben bij het bedrijf… Hiermee maken we direct het bruggetje naar de laatste term
  • Betrokkenheid: interne- en externe klanten moeten zich betrokken voelen bij het bedrijf. Bij externe klanten moet de gunfactor gecreëerd worden en interne klanten moeten een gevoel van trots hebben. Wij streven ernaar om dit gevoel terug te laten komen in de samen te stellen pakketten. Combineer de kernwaarden aan de medewerkers, of de relaties en zorg dat er gesproken wordt over het geschenk dat jullie weggeven!

Maatwerk oplossingen

Bierfamilie.nl heeft verschillende maatwerk oplossingen voor bedrijven. Van bierpakketten (met aanvulling tot een waar Kerstpakket), tot houten kistjes waarin een grote fles speciaalbier of champagnebier gecombineerd wordt met heerlijke lekkernijen, een VVV bon of een persoonlijke boodschap; alles kan!

Vul  hieronder uw gegevens in, geef aan wat de door u gewenste optie is en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Als u even wilt sparren, dan kan dat natuurlijk ook! Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen op een door u gewenst tijdstip contact met u op!

Winkelwagen
Scroll naar top