Yeast – White-Zainasheff

Auteurs: Chris White en Jamil Zainasheff Taal: Engels Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is een waardevolle bron voor brouwers van alle niveaus. De auteurs schrijven deskundig over de selectie en opslag van gist, hoe je een gistcultuur maakt en verwerkt en over de kunst van het spoelen en wassen van gistculturen. Het boek bevat hoofdstukken over het opzetten van een gistlaboratorium, de beginselen van het gistingsproces en hoe dat je bier beïnvloedt, aangevuld met stapsgewijze procedures, lijsten met uitrustingen en een gids om problemen op te lossen.

Informatie over Yeast – White-Zainasheff

Extra informatie

Merk

Over Yeast – White-Zainasheff

Auteurs: Chris White en Jamil Zainasheff Taal: Engels Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is een waardevolle bron voor brouwers van alle niveaus. De auteurs schrijven deskundig over de selectie en opslag van gist, hoe je een gistcultuur maakt en verwerkt en over de kunst van het spoelen en wassen van gistculturen. Het boek bevat hoofdstukken over het opzetten van een gistlaboratorium, de beginselen van het gistingsproces en hoe dat je bier beïnvloedt, aangevuld met stapsgewijze procedures, lijsten met uitrustingen en een gids om problemen op te lossen.

Yeast – White-Zainasheff

 21,99

Biersoorten
Brouwerij
Bierkenmerk
Kleur
Land
Bierverpakking
cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms