Back

WK 2018 Oranje Bierpakket (12 bieren)

 23,95

Het WK 2018 Oranje Bierpakket is samengesteld om de échte supporter een hart onder de riem te steken vanwege het missen van het WK 2018. Alle bieren zijn verbonden met de kleur Oranje. Met welke voetbalvriend zou jij je verdriet wel willen weg drinken?

 

Uitverkocht

Categorie:
Beschrijving

WK 2018 Oranje Bierpakket

We zijn er niet bij en dat is niet prima! Ons Nederlands Elftal is op het WK 2018 in Rusland helaas niet vertegenwoordigd. Om de échte supporter toch nog een hart onder de riem te steken hebben wij het WK 2018 Oranje Bierpakket samengesteld. Dit is een bierpakket met 12 verschillende speciaalbieren die allemaal verbonden zijn met de kleur Oranje. Hopelijk verzacht dit nog enigszins de pijn. In het WK 2018 Oranje Bierpakket hebben wij toegevoegd:

Uilskuikentje

Uilskuikentje van Brouwerij het Uiltje is een verfrissend bier in de categorie van de India Pale Ale (IPA). Met een alcoholpercentage van 2,9% is dit speciaalbier bijzonder licht te noemen, zeker voor een IPA. Ondanks het lage alcoholpercentage heeft Uilskuikentje wel veel smaak. Dit speciaalbier heeft een fruitige neus en een tropische/moutige afdronk die lang blijft hangen. Met zijn geeloranje kleur past dit bier perfect in het WK 2018 Oranje Bierpakket.

Dead Pony Club

De Dead Pony Club is een licht alcoholische (3,8%) Pale Ale. Deze Californische Pale Ale is een zeer hoppig en fruitig te noemen. De hopsmaak begint overdadig in (citrus)fruit en eindigt met een mooi bitterheid. Een bier dat sterk van smaak is en laag in alcohol. De kleur is oranje en de schuimkraag is lichtgekleurd.

Deugniet

Deze Deugniet (7,3%) is een bijzondere Tripel gebrouwen van diverse natuurlijke ingrediënten. Een geslaagd evenwicht met een elegante bitterheid. Brouwerij Du Bocq kiest er voor om het bier langzaam te rijpen in zijn kelders.. Deze Tripel is zowel fruitig (peer, citrus, mandarijntjes) als lichtjes floraal (limoen, acacia). Deugniet is zoet en rijk, zonder te veel alcohol. Met zijn feloranje etiket vonden wij dit wel een passend bier om in het WK 2018 Oranje Bierpakket op te nemen.

Van Moll Bermuda

Van Moll Bermuda is een collab van Brouwerij Van Moll en Brouwerij de Mouterij. Dit amberkleurige Blond Bier bevat veel verfrissende smaken. De Van Moll Bermuda bevat tonen van papaja, limoen en citroen. Met een alcoholpercentage van slechts 5,5% kun je dit lentebier absoluut niet zwaar noemen. Daarin schuilt ook het grote gevaar. Door de frisheid in combinatie met het lage alcoholpercentage gaan bierliefhebbers denken dat ze de hele wereld aan kunnen. Uiteraard is dat bedrog. Net als dat onze Nederlands Elftal spelers nog steeds denken op basis van 80% inzet kwalificatiewedstrijden denkt te winnen. Niet dus!

Vuur & Vlam

Vuur & Vlam (6,2%) van Brouwerij De Molen is een oranjekleurige India Pale Ale met een gebroken witte schuimkraag. Het aroma bestaat uit sinaasappel, citrus, mango en limoen. In de afdronk is een stevige bitter te herkennen. Het is een bovengistend speciaalbier en wordt gebrouwen sinds 2014.  Het bier is niet agressief in zijn bitterheid of te grassig van de hop. Subtiel worden namelijk de vruchten- en bloemige aroma’s uit de hoppen verweven. Hadden onze spelers niet een beetje meer Vuur & Vlam moeten hebben? Misschien waren we er dan wel bij geweest dit eindtoernooi.

Thirsty Toucan

De Thirsty Toucan is een heerlijke frisse Weizener met slechts 5% alcohol. Door de toevoeging van banaan komt er een heerlijke fruitige tint naar voren. Als tip geven wij mee om het glas tot een kwart te vullen, de fles even te schudden en vervolgens de aroma’s geleidelijk in te schenken. Zo komt de overheerlijke Thirsty Toucan het best tot zijn recht. Met wie trek jij ook een ‘lange toucan neus’ naar het WK?

Schelde Special 3 – De Zomer Van ’64

De Zomer Van ’64 is een Belgian Blond Ale en de derde Schelde Special die is uitgebracht. Dit bier is gebrouwen met 6 verschillende granen, kent een fruitige neus en heeft een volle witte schuimkraag. De verfrissende afdronk maakt dit bier een echte dorstlesser. Verfrissende aroma’s stuwen die mistige moutwonder naar ongekende hoogte. De Zomer Van ’64 is een limited edition en is beperkt leverbaar. Het EK 1964 was trouwens een een deceptie. Er deden slechts 8 landen mee tijdens dit EK in Spanje, waar Nederland overigens ook niet voor was gekwalificeerd.

Alkmaars Blondje

Alkmaars Blondje is een blond speciaalbier gebrouwen door Brouwerij Dampegheest. De brouwerij heeft dit speciaal gebrouwen voor de kaasstad Alkmaar. Door warme contacten met de oude zuivelfabriek in Limmen heeft Brouwerij Dampegheest als één van de weinige bierbrouwers Weibier. Wei is het bijproduct bij het maken van kaas en is toegevoegd in het recept van het Alkmaars Blondje. Door deze toevoeging krijgt het bier een fruitige smaak en romige structuur. Met zijn oranje kleur past dit bier perfect in het WK 2018 Oranje Bierpakket.

Brand Lentebock

Brand Lentebock is een bovengistend lentebier van de Brand Bierbrouwerij. Frisse fruitige smaken maken dit bier tot een echte dorstlesser. In de afdronk komt een lekker zoetbittertje naar voren. Op je tong blijft een verfrissende tinteling achter.  Dit speciaalbier is geeloranje van kleur en heeft een fijne witte schuimkraag. Met een alcoholpercentage van 6,5% is deze Lentebock goed doordrinkbaar.

Maisel’s Weisse Original

Vele Duitse en Oostenrijkse wintersportplaatsen schenken de Maisel’s Weisse Original. Het is dus heel goed mogelijk dat jij dit fantastische amberkleurige Weizen bier al eens hebt geproefd. De Maisel’s Weisse Original kent smaken van smaken van kruidnagel, vanille, limoen, banaan en citrus. Hierdoor heeft dit speciaalbier een uniek verfrissend karakter. Met de volle witte schuimkraag is dit bier bijna een kunstwerk. Wals de laatste inhoud van dit bier goed door elkaar en schenk door in een mooi hoog Weizenglas. Ondanks dat we gaan genieten van het WK 2018 Oranje Bierpakket is het misschien wel Duitsland die dit jaar met de wereldtitel ervandoor gaat.

Dorpsgek

Dorpsgek is een doldwaas speciaalbier uit Castricum. Deze doldwaze Tripel is berucht in het dorp, maar ook zeker geliefd. Een stevig bier met een alcoholpercentage van 8%. Een bier van hoge gisting met zeer kruidige toetsen. Brouwerij Duindauw heeft diverse kruiden toegevoegd in het brouwproces, zodat deze pittige Tripel is ontstaan. Je kunt in ieder jaargetijde genieten van deze goudblonde gek. Deze Dorpsgek kent meer smaken dan honderd wijzen kunnen proeven. Verschillende dwaze smaken razen langs je smaakpapillen. Met welke dorpsgek ga je samen het WK 2018 Oranje Bierpakket proeven?

Saison 1858

De Saison 1858 is een overheerlijk blond seizoensbier met een alcoholpercentage van 6,4%. Dit speciaalbier drinkt heerlijk weg vanwege de aroma’s van van bloemen en limoen. Een mooi gebalanceerd speciaal bier gebrouwen door Brouwerij du Bocq uit België. Juich jij dit toernooi voor de Belgen? Wat ons betreft een perfect speciaalbier om op een zomerse middag een mooie voetbalwedstrijd te aanschouwen.

Drink je verdriet weg en geniet van het WK 2018 Oranje Bierpakket!

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WK 2018 Oranje Bierpakket (12 bieren)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *