Informatie verkoper
- Nog geen beoordelingen!
Home » Viking Roggemout – 4-10 EBC – 1 kg
Viking Rye wordt geproduceerd uit hoogwaardige rogge. Het moutproces verschilt niet veel van de pilsmoutproductie. De eindtemperatuur van de toegevoerde lucht is normalerwijze 72-80 °C. Bevat gluten. Toepassingen Viking Rye Malt kan worden gebruikt in speciale roggebieren, -lagers en -ales van brouwerijen. Geeft een gouden kleur en een typische roggesmaak. We raden aan om de dosering van roggemout onder 7% te houden om wortscheidingsproblemen te voorkomen. Wist je dat? Net als tarwemout heeft roggemout ook geen kaf. Het is ook breekbaarder dan gerstemout en kan gemakkelijker worden geplet. Innovatieve verpakkingsmethode Verpakt onder beschermende atmosfeer, ook wel Modified Atmosphere Packaging of MAP genoemd. Het voordeel tegenover de klassieke vacuüm verpakking? Je mout heeft een langere houdbaarheid doordat de oorspronkelijke kleuren, geuren en aroma’s beter behouden blijven.
Merk |
---|
Viking Rye wordt geproduceerd uit hoogwaardige rogge. Het moutproces verschilt niet veel van de pilsmoutproductie. De eindtemperatuur van de toegevoerde lucht is normalerwijze 72-80 °C. Bevat gluten. Toepassingen Viking Rye Malt kan worden gebruikt in speciale roggebieren, -lagers en -ales van brouwerijen. Geeft een gouden kleur en een typische roggesmaak. We raden aan om de dosering van roggemout onder 7% te houden om wortscheidingsproblemen te voorkomen. Wist je dat? Net als tarwemout heeft roggemout ook geen kaf. Het is ook breekbaarder dan gerstemout en kan gemakkelijker worden geplet. Innovatieve verpakkingsmethode Verpakt onder beschermende atmosfeer, ook wel Modified Atmosphere Packaging of MAP genoemd. Het voordeel tegenover de klassieke vacuüm verpakking? Je mout heeft een langere houdbaarheid doordat de oorspronkelijke kleuren, geuren en aroma’s beter behouden blijven.
€ 2,55
Bierfamilie © 2023 | Webdesign door Compass Digital