Tripel Bierpakket (12 Bieren)

 28,95

Het Tripel Bierpakket bestaat uit de beste tripel bieren die wij speciaal voor jou hebben samengesteld!

 

De inhoud van het Tripel Bierpakket:

Affligem Tripel, Chimay Tripel Wit, Dorpsgek, Egmondse Tripel, Slaapmutske Tripel, St. Bernardus Tripel, St. Feuillien Tripel, Straffe Hendrik Tripel, Texels Tripel, Tripel Karmeliet, Westmalle Tripel, Zeezuiper

Categorie EAN: 6013730715742

 28,95

Insufficient stock

Omschrijving

Tripel Bierpakket

Het Tripel Bierpakket bestaat uit een prachtige samenstelling van tripel bieren. Dit bierpakket bevat 12 verschillende bieren, met allen een eigen karakter en uniek verhaal. De tripel bieren hebben over het algemeen een hoog alcoholpercentage, veelal tussen de 7,0% en 10,0%.

Ter voorbereiding:

Sommige tripel bieren hebben een kruidig aroma, doordat er kruiden als koriander en sinaasappelschil en/of ook speciale aroma hopsoorten worden toegevoegd. Deze biersoort bevat in het algemeen meer koolzuur dan bijvoorbeeld een pilsener, waardoor er veel meer smaak aan zit.

Ontdek de tripel bieren met dit unieke bierpakket en laat je verassen door heerlijke aroma’s en bijzondere smaken. Wil je het liever kado geven? Bestel het pakket en laat een leuke persoonlijke boodschap achter voor de ontvanger.

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

5.00

01
( 1 Beoordeling )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Bevestig je beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 beoordelingen voor dit product

  1. 01

    door Rob

    Een heerlijk gevarieerd Bierpakket met Tripelbiertjes! De Bierfamilie.nl heeft sowieso een breed assortiment aan lekkere bieren. En een snelle en goede service, met een oprecht gemeende persoonlijke touch! De Bierfamilie.nl is TOP

Menu

Tripel Bierpakket

Tripel Bierpakket (12 Bieren)