Thuis Bierproeverij Pakket – 5 personen inclusief bierglas

85,50148,00

Ben je van plan om een thuis bierproeverij te organiseren voor een klein gezelschap? Bierfamilie.nl heeft het ideale pakket samengesteld om van deze gelegenheid een succes te maken. Wij hebben verschillende bieren met verschillende bierstijlen van verschillende brouwerijen  geselecteerd. Naast het speciaalbier het het glaswerk leveren wij (digitaal) alle informatie aan over de te proeven speciaalbieren, de verschillende bierstijlen en over de bierbrouwerijen achter het vloeibare goud! Als kerst op de taart geven wij ook nog eens foodpairing tips, ontvang je bierviltjes en unieke tasting formulieren om alle speciaalbieren te beoordelen! Selecteer het aantal gewenste speciaalbieren die jullie per persoon willen proeven en wij zorgen dat je alles snel ontvangt!

Wissen

Thuisproeverij

Steeds vaker worden avondjes thuis verkozen boven het bezoeken van een bar of café en ook steeds vaker wordt speciaalbier verkozen boven pils. Combineer deze twee ingrediënten en het recept voor de thuis bierproeverij is geboren.

Gezellig met vrienden en familie thuis afspreken komt heel vaak voor. Een spelletje spelen, voor de tv hangen of gewoon lekker kletsen. Zeg nu zelf, dit zijn toch de allerleukste avondjes? Vaak gaan deze avondjes gepaard met een lekker biertje. Het liefst schenk je een speciaalbiertje, want het schenken van een normaal pilsje is toch wel een klein beetje verleden tijd… En wat is er nu leuker dan als gastheer of gastvrouw te kunnen presenteren wat je het bezoek schenkt?

Het is tegenwoordig een ware trend om vrienden en/of familie uit te nodigen en een thuis bierproeverij te organiseren. Daarnaast besluiten veel bedrijven om de vrijdagmiddag borrel virtueel te organiseren voor alle collega’s! Neem iedereen mee op een ware ontdekkingstocht in de wereld van het speciaalbier. Schenk (veel) verschillende bieren, leer over verschillende bierstijlen, biersoorten en bierbrouwerijen en achterhaal de verhalen achter de namen van de verschillende speciaalbieren.

Om de ideale avond te organiseren en jezelf te kunnen presenteren als een ware biersommelier hebben wij, namens Bierfamilie.nl verschillende thuis proeverij bierpakketten samengesteld. De pakketten zijn af te nemen voor verschillende aantallen personen en je kunt zelf bepalen het thuisproeverij bierpakket af te nemen inclusief- of exclusief glaswerk. Maar als je het ons vraagt…. Speciaalbier moet echt wel gedronken worden in een echt speciaalbier glas!

Alle pakketten worden naast het bier en eventuele glaswerk voorzien van:

  • Bierviltjes
  • Beer tasting formulieren
  • Foodpairing tips
  • Informatie over iedere biersoort en over de brouwerij
  • Inspirerende verhalen

Met dit complete pakket maak je van iedere thuisproeverij een waar succes!

p.s. staat het door jou gewenste pakket niet tussen de standaard opties? Of wil je een thuisproeverij organiseren voor een groot gezelschap? Vul snel ons contact formulier in en geef aan welke wensen je hebt. Wij nemen dan spoedig contact met je op en samen zorgen we ervoor dat ook jij de gewenste proeverij kunt organiseren!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thuis Bierproeverij Pakket – 5 personen inclusief bierglas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top