Back

Sixbag Scheldebrouwerij (6 Bieren + 1 Glas)

1 beoordeling. Geef (ook) jouw beoordeling.

 21,95

Een mooie pakketsamenstelling mede mogelijk gemaakt door De Scheldebrouwerij. In dit cadeaupakket bevinden zich 6 fantastische speciaalbieren, een proefglas, een tas en bierviltjes.

 

Uitverkocht

Categorie:
Beschrijving

Sixbag Cadeaupakket

De Sixbag is exclusief beschikbaar bij Bierfamilie.nl Een fantastisch cadeaupakket van de Scheldebrouwerij. Met 6 verschillende soorten speciaalbieren en  een bijbehorend Scheldeglas. Daarnaast voegen we nog twee bierviltjes, stickers van de brouwerij en een uitgebreide assortimentskaart bij. Zowel de bieren, het proefglas en bijbehorende producten worden samengevoegd in een gave tas. Hartstikke tof om cadeau te geven. Maak indruk en verras jouw biervriend(in) met de Sixbag van de Scheldebrouwerij!

Kan variëren i.v.m. voorraad

Bieren in de SixBag

Krab Scheldebrouwerij

Krab

 1,79
Oesterstout

Oesterstout

 2,09
Scheldeglas - Scheldebrouwerij

Schelde Tapglas 25cl

 4,25
Witheer

Witheer

 1,79
Hop Ruiter - Scheldebrouwerij

Hop Ruiter

 1,99

Dulle Griet

 1,79

Inhoud van de Sixbag

Oesterstout

Oesterstout is een Belgian Stout bier van De Scheldebrouwerij. Het is een krachtig bier, vol van smaak en herkenbaar aan een rijke geur. De robuustheid van dit bier wordt opgebouwd uit zoete smaken van fruit en karamel. Het bittertje is afkomstig van de hop en geroosterde mout. Dit speciaalbier heeft een beigekleurige schuimkraag en een alcoholpercentage van 8,5%. De Oesterstout kan het beste omschreven worden als een gastronomisch vriendelijk stout bier, dat op zichzelf al een genot voor de smaakpapillen is.

Zeezuiper

Zeezuiper (8%) is een goudblonde en moutige tripel die fris, droog en licht zoet smaakt met tonen van koriander. Een unieke en klassieke tripel met hoge kwaliteit!

Krab

Dit bier is gebrouwen als eerbetoon aan de geboortestad van de brouwerij (Bergen op Zoom), die tijdens carnaval ook wel ‘Krabbegat‘ wordt genoemd. Krab is een karaktervol en soepel gerstenat die op eigenzinnige wijze de smaakpapillen doet strelen. Het heeft een alcoholpercentage van 5,2%.

Dulle griet

Dulle Griet (6,5%) is een fantastisch dubbel bier die lekker makkelijk weg drinkt. Met dit rode etiket krijgt iedere bierliefhebber een klein beetje rode oortjes. Dulle Griet kent zoete geuren van drop en kandij, welke mooi samen gaan met een mond vol fruit en kruiden. Deze vurige vlam is pittig van karakter maar mild in de omgang, een vrouw naar ons hart. De naam “Dulle Griet” is een verwijzing naar naar het krachtige, roodkleurige kanon van de Gentenaren dat doeltreffend werd ingezet in hun strijd tegen de Spanjaarden.

Lamme Goedzak

Lamme Goedzak (7,0%) is een licht blond bier met een hoppig karakter. Dit bier drinkt lekker fris weg. Je kunt dit bier prima combineren met zout, vette eiwitten en vegetale bitters. In de categorie licht blond ontving Lamme Goedzak van de vakjury op de Dutch Beer Awards voor de tweede maal een mooie zilveren medaille. Dit bier mag absoluut niet ontbreken in de Sixbag!

Hop Ruiter

Hop Ruiter (8,0%) is een edel bier dat aanvankelijk werd gebrouwen voor de Noord-Amerikaanse markt, maar inmiddels ook in Europese zijn opmars heeft gemaakt. De explosieve Hop Ruiter dresseert Belgische gist en overzeese hop tot een bijzonder aromatische tripel vol exotisch fruit. Het toevoegen van extra aromahop tijdens de lagering (‘dry hopping’) zorgt voor een complexe hoppigheid en een vol aroma.

Naast de Sixbag hebben wij ook nog het Scheldebrouwerij Bierpakket samengesteld. In dit ‘grotere’ bierpakket zitten alle Scheldebieren inclusief de Schelde Specials.

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Sixbag Scheldebrouwerij (6 Bieren + 1 Glas)

  1. Fritser (geverifieerde eigenaar)

    Soms moet je jezelf verrassen.
    En dat is prima gelukt😋

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *