Wegens topdrukte bij bezorgdiensten kans op langere levertijden (gemiddeld: 2 - 5 werkdagen)

Sinterklaas Bierpakket (4 bieren + 1 glas + zoetigheid)

 21,50

Op voorraad

Ben je op zoek naar een super leuk cadeau, of ben je zelf toe aan het nuttigen van dit geweldige Sinterklaas Bierpakket? Haal dit bierpakket dan snel in huis. Het pakket bestaat uit 4 passende speciaalbieren, een mooi glas en lekker veel zoetigheid! De inhoud van het pakket is als volgt:

Categorieën , EAN: 6013731380390

 21,50

Omschrijving

Sinterklaas Bierpakket

Ben je op zoek naar een super leuk cadeau, of ben je zelf toe aan het nuttigen van dit geweldige Sinterklaas Bierpakket? Wacht dan niet langer en kies voor dit sublieme bierpakket! In het pakket zijn de volgende speciaalbieren opgenomen:

Al deze heerlijke speciaalbieren moeten natuurlijk gedronken worden in een bijpassend glas. Zie het als een klein cadeautje, maar aan ieder pakket wordt een geweldig Schelde Tapglas toegevoegd. Ideaal om de bieren mee te proeven!

En…. Wie zoet is krijgt lekkers! Omdat Sinterklaas bijzonder goed gemutst is, heeft hij bovendien nog lekker veel zoetigheid toegevoegd aan het Sinterklaas Bierpakket.

Dit pakket is geweldig om cadeau te geven, of te verwerken in een surprise.  En ook al is het een klein beetje tegen de Sinterklaas traditie in, wij begrijpen het ook heel goed als je dit pakket lekker aan jezelf cadeau doet…

[basel_title title=”Bijpassende Sinterklaas bieren” subtitle=”De bieren van het Sinterklaas Bierpakket”][basel_products post_type=”ids” items_per_page=”5″ columns=”3″ include=”758, 16659, 620, 6908, 6917″]

Beoordelingen (0)

Bevestig je beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Menu

Sinterklaas Bierpakket

Sinterklaas Bierpakket (4 bieren + 1 glas + zoetigheid)