Sinterklaas Bierpakket XL (8 bieren + 1 glas + zoetigheid)

32,50

Geniet van prachtige speciaalbieren en een bijbehorend glaswerk tijdens ons jaarlijkse Sinterklaas feest. De inhoud van het Sinterklaas Bierpakket XL is als volgt:

Uitverkocht

Sinterklaas Bierpakket XL

Wil je echt even flink uitpakken met Sinterklaas? Dan hebben wij het ideale cadeau om weg te geven, of lekker zelf te houden! Dit geweldige bierpakket maakt het Sinterklaas feest in 1 klap een stuk leuker. Wil je echt de show stelen, wacht dan niet langer en kies voor dit complete Sinterklaas Bierpakket XL! Dit pakket bestaat uit de volgende speciaalbieren:

  • Lamme Goedzak (Ook al is de Sint wat ‘lam’, het is en blijft een ‘Goedzak’)
  • Dorpsgek (De Sint zet menig dorp op stelten, hij moet wel beetje ‘Gek’ zijn)
  • St. Bernardus Wit (Bernardus is de ‘Sint’ onder de speciaalbieren)
  • TX Stoombock (Zie ginds komt de ‘Stoombock’, uhm, stoomboot weer aan)
  • Oedipus Thai Thai (‘Thai Thai’ mag met Sinterklaas natuurlijk niet ontbreken)
  • Hop Ruiter en Hop met de Gijt (Hop, hop, hop, paardje in galop)
  • Jopen Extra Stout (Pas op! Als je ‘Extra Stout’ bent geweest, dan wordt je overgeslagen…)

Al deze heerlijke speciaalbieren moeten natuurlijk gedronken worden in een bijpassend glas. Zie het als een klein cadeautje, maar aan ieder pakket wordt door de sint een geweldig Schelde Tapglas toegevoegd. Ideaal om de bieren mee te proeven!

En…. Wie zoet is krijgt lekkers! Omdat Sinterklaas bijzonder goed gemutst is, heeft hij bovendien nog lekker veel zoetigheid toegevoegd aan het Sinterklaas Bierpakket XL.

Dit pakket is geweldig om cadeau te geven, of te verwerken in een surprise.  En ook al is het een klein beetje tegen de Sinterklaas traditie in, wij begrijpen het ook heel goed als je dit pakket lekker aan jezelf cadeau doet…[vc_row][vc_column][basel_title title=”Bijpassende Sinterklaas bieren” subtitle=”De bieren van het Sinterklaas Bierpakket XL”][basel_products post_type=”ids” items_per_page=”9″ columns=”3″ include=”545, 9482, 758, 16659, 620, 6908, 460, 477, 6917″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sinterklaas Bierpakket XL (8 bieren + 1 glas + zoetigheid)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top