Wegens topdrukte bij bezorgdiensten kans op langere levertijden (gemiddeld: 2 - 5 werkdagen)

Prijswinnend Bierpakket (12 Bieren)

 29,95

Het Prijswinnend Bierpakket bestaat uit speciaalbieren die minstens eenmaal een Beer Award hebben gewonnen. Dit kan zowel zijn op de Dutch Beer Challenge, World Beer Awards of Brussels Beer Challenge! Volgens onze familieleden is dit één van de beste bierpakketten ter wereld!

 

De inhoud van het Prijswinnend Bierpakket:
Affligem Blond, Bruut Gajes, Kompaan 45 Vrijbuiter, Hop met de Gijt, Jopen Mooie Nel, Affligem Blond. IJ Flink, Texels Skuumkoppe, Oedipus Thai Thai, Lamme Goedzak, Van Moll Toewijding, Zware Hufter.

SKU: 6013726470426 Categorie EAN: 6013726470426

 29,95

Omschrijving

Prijswinnend Bierpakket

Het Prijswinnend Bierpakket is de crème de la crème, de kers op de taart, het topje van de ijsberg en een ode aan de verschillende bierbrouwers. In dit bierpakket zijn alle soorten speciaalbieren een keer uitgeroepen tot prijswinnaar in verschillende categorieën door nationale- en internationale vakjury’s. De vakjury bestaat uit erkende biersommeliers en gevestigde namen uit de bierwereld. Natuurlijk willen wij jou deze speciaalbieren uiteraard niet onthouden. Daarom hebben wij 12 prijswinnende speciaalbieren samengesteld in het Prijswinnend Bierpakket. Bestel dit fantastische bierpakket om optimaal te kunnen genieten van de beste bieren van de wereld.

Proeven van het Prijswinnend Bierpakket

Om optimaal te kunnen genieten van de 12 bieren van het Prijswinnend Bierpakket hebben we een aantal vrijblijvende tips geformuleerd. Belangrijk is om je van te voren in te lezen in het desbetreffende speciaalbier, achterliggende verhalen van de brouwer en het bier te koelen op de juiste drinktemperatuur. Door de speciaalbieren van het Prijswinnend Bierpakket op de juiste manier te proeven en te beoordelen, komen de smaakimpressies nog beter tot zijn recht. Zie hier onder de 5 tips van de Bierfamilie.nl:

  1. Een goede voorbereiding brengt je verder
  2. Drink met mate(n)
  3. Eerst goed kijken en ruiken, dan pas proeven
  4. Discussieer over het bier en beoordeel daarna persoonlijk
  5. Geniet!

Drinkgelegenheid Prijswinnend Bierpakket

Nodig je vrienden of familie eens uit voor een thuisproeverij. Geniet met zijn allen van de bieren van het Prijswinnend Bierpakket.

Beoordelingen (0)

Bevestig je beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Menu

Prijswinnend Bierpakket

Prijswinnend Bierpakket (12 Bieren)