Online bierproeverij pakket

30,00

Organiseer nu de perfecte online vrijdagmiddag borrel met al je collega’s, of plan een leuke avond met vrienden of familie! Leer elkaar alles over speciaalbieren, de brouwerijen achter het speciaalbier en hoe je dit vloeibare goud het beste kunt proeven.

De inhoud van het Online bierproeverij pakket:

  • 8 verschillende speciaalbieren van 8 verschillende brouwerijen
  • 3 bierviltjes
  • Informatie over de speciaalbieren en brouwerijen (digitaal)
  • Foodpairing tips (digitaal)
  • Inspirerende verhalen + tips (digitaal)
  • Tasting formulier (digitaal)

Prijs van het pakket is inclusief verzendkosten.

De vrijdagmiddag borrel….

Het afsluiten van de werkweek of de werkmaand, bij veel bedrijven is het misschien wel het toppunt van de week of maand. Gezamenlijk de prestaties van de afgelopen periode bespreken, het werk even achter je laten, vooruitblikken op het weekend en je collega’s net even anders leren kennen dan tijdens het echte werk. We kijken er iedere keer met z’n allen naar uit, maar toen kwam Corona om de hoek kijken…

We spreken elkaar (wel veel minder) nog wel, maar alleen nog maar via de telefoon en de e-mail. Iedereen is thuis aan het werk en zo komen we er massaal achter hoe fijn het is om met je collega’s samen te zijn, hoe makkelijk het is om bepaalde zaken even snel te bespreken op kantoor of op de werkplaats en hoe vaak je samen plezier hebt om een gebeurtenis of om dat vervelende gesprek dat je gevoerd hebt met die klant.

Dan is het vrijdag, de week is voorbij. Normaal gesproken tijd voor de vrijdagmiddag borrel, oftewel de VRIJMIBO (afkorting vrijdagmiddag borrel J). Maar nu zit je alleen achter je computer, je laatste mailtje te tikken of het laatste gesprek van de week te voeren. Je maakt het werk af, klapt je laptop dicht en ploft op de bank, het is weekend.

Veel bedrijven hebben voor deze afsluiting van de week een stokje gestoken en gezocht naar kansen om het huzarenstukje van de week toch doorgang te kunnen laten vinden. Juist in deze tijd is het namelijk van groot belang om elkaar te zien, te spreken, de leuke dingen met elkaar te vieren en daar hoort natuurlijk die borrel bij. Jammer dan dat deze niet fysiek plaats kan vinden, maar dat is toch geen reden om de borrel helemaal af te lasten?

Platformen als ZOOM, Microsoft Teams, Google Hangouts of Skype bieden ons uitstekend de ruimte om online met elkaar te verbinden. Dus, naast het gebruik van deze platformen, om vergaderingen met klanten in te plannen, worden deze platformen nu ook massaal ingezet om de vrijdagmiddag borrel online toch door te kunnen laten gaan!

Om de borrel kleur te geven bestellen bedrijven een heerlijk (speciaal)bier pakket voor iedere medewerker online, zodat iedere medewerker ruim van tevoren zijn of haar (speciaal)bier pakketje thuis heeft ontvangen en iedereen tijdens de online borrel kan genieten van hetzelfde scala aan overheerlijke biertjes.

Om het voor bedrijven makkelijk te maken heeft Bierfamilie.nl speciale vrijdagmiddagborrel bierpakketjes samengesteld. Iedere medewerker ontvangt 4, 6 of 8 heerlijke speciaalbiertjes, een geweldig proefglas om de biertjes in uit te schenken en mooie viltjes om alles op neer te kunnen zetten. Het is zelfs mogelijk om aan de thuisproeverij een spelelement toe te voegen om iedereen scherp te houden!

Wil je als werkgever de blits maken en alle medewerkers meer verbinden dan ooit tevoren? Bestel via de website het gewenste aantal pakketten en stuur een mail naar [email protected] met de adressen van alle medewerkers die zo’n prachtig bierpakket verdienen! Wij zorgen dat iedereen op tijd het pakketje ontvangt, zodat jullie een borrel hebben als nooit tevoren!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online bierproeverij pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top