Mannen Bierpakket (12 Bieren)

 29,95

Het leven is al serieus genoeg. Geef de vrouwen een avondje naar de bioscoop en geniet met je vrienden van het Mannen Bierpakket. Een pakket met 12 verschillende speciaalbieren. Variërend van bijzondere tripels tot zwaar donkere rakkers. Proost mannen!

 

De inhoud van het Mannen Bierpakket:

Dorpsgek, Duvel, Gulden Draak 9000 Quadruple, Hartog Jan Grand Prestige, Maredsous 8, IJ Zatte, Piraat Triple Hop, St. Bernardus Pater 6, Slaapmutske Tripel, Stoute Gijt, Tripel Karmeliet, Merakels

Categorie

 29,95

Omschrijving

Mannen Bierpakket

Wat een belevenis is het Mannen Bierpakket. Zware bieren met unieke smaakbelevenissen zijn speciaal voor jou samengesteld in dit pakket. Hoge alcoholpercentages maken dit bier pakket alleen geschikt voor écchte mannen. Alleen de zware jongens kunnen tegen dit geweld. De bijzondere namen van deze speciaalbieren maken het mogelijk om ieder ‘lid’ van de vriendengroep te identificeren met 1 van de ‘zware jongens’. Tijdens het drinken van dit pakket worden nieuwe bijnamen geboren!

Leuke tip: de uitspraak ‘als je eet ben je af’, gaat niet op bij dit pakket. Als je niet eet, dan ben je pas echt af! Nodig enkel de ‘zware jongens’ van de vriendengroep uit en zorg voor een lekkere versnapering tijdens het nuttigen van het Mannen Bierpakket. Haal hem snel in huis!

Beoordelingen (0)

Bevestig je beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Menu

De Dood of de Gladiolen

Mannen Bierpakket (12 Bieren)