Lente Bierpakket (12 bieren)

28,50

Het Lente Bierpakket is een verfrissend met 12 verschillende speciaalbieren van 12 verschillende brouwerijen. Absoluut een aanrader om deze bieren met je vrienden soldaat te maken in de voorjaarszon!

  • 12 verschillende, dorstlessen bieren
  • van 12 verschillende brouwerijen
  • Lekker voor jezelf houden of aan een ander cadeau te doen

Insufficient stock

Lente Bierpakket

Eindelijk begint de voorjaarszon weer te schijnen. Tijd voor de lentebieren dus! Wij hebben 12 lentebieren in één bierpakket samengesteld om de echte fijnproever te kunnen laten genieten van het Lente Bierpakket. Bestel dit bierpakket om heerlijk te kunnen genieten van verfrissende lentebieren!

Lentebieren

Lentebieren worden ook wel als voorjaarsbieren omschreven. In het verleden werden lentebieren gebrouwen in de winter door de boeren. Zij konden vaak niet in de winter op het land werken, dus zochten zij naar extra inkomsten. De lentebieren werden vaak in het voorjaar verkocht. Inmiddels zijn er zoveel brouwerijen die een speciaal lentebier brouwen dat er geen harde eisen meer zijn om lentebier te mogen worden genoemd. Lentebieren zijn veelal frisse speciaalbieren (India Pale Ale of Blond) of een traditionele lentebok. Deze worden in de volksmond ook wel meibock genoemd. Lentebokbieren zijn ook fris, maar hebben vaak een zoete afdronk. Daarnaast hebben ze vaak een hoger alcoholpercentage dan de ‘gewone’ lentebieren.

Proeven van het Lente Bierpakket

Om heerlijk te kunnen genieten van de 12 bieren in het Lente Bierpakket hebben wij een aantal leuke tips. Het is van groot belang om je van te voren in te lezen over het speciaalbier, de achterliggende verhalen van de bierbrouwer en het bier te koelen op de juiste drinktemperatuur. Met andere woorden, bereid je goed voor! Door de lentebieren te proeven en te beoordelen in combinatie met de juiste spijzen, komen de smaken nog beter tot zijn recht. Zie hieronder vijf belangrijke tips:

  1. Een goede voorbereiding brengt je verder
  2. Drink met mate(n)
  3. Eerst goed kijken en ruiken, dan pas proeven
  4. Discussieer over het bier en beoordeel daarna persoonlijk
  5. Geniet!

Drinkgelegenheid Lente Bierpakket

Geniet met zijn allen van de bieren van het Lente Bierpakket. Nodig je vrienden of collega’s eens uit voor een eigen bierproeverij of gezellige VrijMiBO in de voorjaarszon. Haal dus snel het Lente Bierpakket in huis!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lente Bierpakket (12 bieren)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top