Home » korrelgist Bioferm Doux 100 g
€ 16,99
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus Korrelgist voor het bekomen van wijnen met een hoger restsuiker gehalte. Door het behoud van de natuurlijk aanwezige fructose kan een restsuikergehalte van 5-15 g/liter bekomen worden. Voor fruitige witte en soepele rode wijnen. Ook geschikt voor fruitwijnen. Geringe acetaldehyde vorming. Matige alcoholtolerantie: 12-14%vol. Ideale vergistingtemperatuur: 18-25°C. Dosis: 2-3 g/10 liter. Korrelgisten BIOFERM BIOFERM heeft door vele jaren van ervaring een uitstekend gamma reingisten samengesteld die voor iedere wijnmaker een oplossing biedt. Houdt u meer van zoete wijnen? Heeft u een gist nodig voor lage temperaturen, houdt u meer van krachtige, rode wijnen? Voor ieder type is er een speciale gist beschikbaar. De BIOFERM korrelgisten zijn de enige gisten die, naast de verpakking van 7 g, ook in een vacuümverpakking van 100 g verkrijgbaar zijn. Dit garandeert een maximale houdbaarheid.
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus Korrelgist voor het bekomen van wijnen met een hoger restsuiker gehalte. Door het behoud van de natuurlijk aanwezige fructose kan een restsuikergehalte van 5-15 g/liter bekomen worden. Voor fruitige witte en soepele rode wijnen. Ook geschikt voor fruitwijnen. Geringe acetaldehyde vorming. Matige alcoholtolerantie: 12-14%vol. Ideale vergistingtemperatuur: 18-25°C. Dosis: 2-3 g/10 liter. Korrelgisten BIOFERM BIOFERM heeft door vele jaren van ervaring een uitstekend gamma reingisten samengesteld die voor iedere wijnmaker een oplossing biedt. Houdt u meer van zoete wijnen? Heeft u een gist nodig voor lage temperaturen, houdt u meer van krachtige, rode wijnen? Voor ieder type is er een speciale gist beschikbaar. De BIOFERM korrelgisten zijn de enige gisten die, naast de verpakking van 7 g, ook in een vacuümverpakking van 100 g verkrijgbaar zijn. Dit garandeert een maximale houdbaarheid.
Bierfamilie © 2023 | Webdesign door Topline Marketing B.V.