MENU

ZOEKEN

WINKELWAGEN

KOJI-KIN 10 gram (voor 6 kg rijst - 22 l sake)

 18,99

Gevriesdroogde reincultuur van de koji-schimmel (Aspergillus oryzae). Onmisbaar als je je eigen sake wil bereiden. Deze koji-cultuur zet het zetmeel in de rijst om tot suiker. Met uitgebreide gebruiksaanwijzing en recepten. Voldoende voor 6 kg rijst, waarvan je 22 liter sake kunt maken.

Over KOJI-KIN 10 gram (voor 6 kg rijst - 22 l sake)

Gevriesdroogde reincultuur van de koji-schimmel (Aspergillus oryzae). Onmisbaar als je je eigen sake wil bereiden. Deze koji-cultuur zet het zetmeel in de rijst om tot suiker. Met uitgebreide gebruiksaanwijzing en recepten. Voldoende voor 6 kg rijst, waarvan je 22 liter sake kunt maken.

Informatie over KOJI-KIN 10 gram (voor 6 kg rijst - 22 l sake)

Drinktemperatuur

ABV

Inhoud

EAN

5420069834722

cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms