Bezorgen

Als je een bestelling geplaatst hebt, wil je natuurlijk maar 1 ding! Lekker genieten van de prachtige bieren die je besteld hebt. Bierfamilie.nl neemt de verzending van de bestelling heel serieus en heeft gekozen voor dozen van een zeer hoogwaardige kwaliteit, zodat de kans op beschadiging van de bestelling nihil is. Omdat de zendingen worden verzonden via een speciale verzenddoos, is het niet mogelijk dat pakketten worden voorzien van cadeaupapier. Dit om het feit dat het cadeaupapier een grote kans heeft om tijdens transport verloren te gaan. Alle pakketten worden verzonden via PostNL. We zijn dus afhankelijk van de verwerkingstijd van onze transporteur. Hieronder lees je alles over de verschillende opties en bijbehorende kosten.

Plaats je de bestelling voor 16:00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.
Doorgaans hanteert PostNL een levertijd van maximaal 2 werkdagen.

Terug naar de Bierfamilie-klantenservice

Afhalen

Woon je in de buurt van Castricum en wil je jouw bestelling liever komen ophalen? Wij bieden dan de mogelijkheid om jouw bestelling op zaterdag afhalen tussen 12.00 – 15.00 uur op het volgende adres:

Bierfamilie.nl
Heemstederweg 56
1902 RP Castricum

Geef bij het plaatsen van je bestelling in de notities aan dat je zaterdag omstreeks tijdstip X je bestelling wenst komen op te halen.

> Lees meer

Verzending

Onze pakketten worden veilig verzonden via PostNL.
Plaats je de bestelling voor 16:00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.
Doorgaans hanteert PostNL een levertijd van maximaal 2 werkdagen, maar dit kan in drukke tijden afwijken.

 > Lees meer

Verzendkosten

De verzendkosten voor verzending naar Nederland en overige EU-landen varieert.

> Lees meer

Meer Bierfamilie-service?

< Terug naar de Bierfamilie-klantenservice

[basel_title style=”bordered” align=”left” title=”Staat jouw antwoord er niet tussen?” css=”.vc_custom_1501099725214{margin-bottom: 35px !important;}” after_title=”Neem gerust contact op met onze klantenservice.”]

Ik geef toestemming om de ingevulde gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Lees in onze Privacyverklaring hoe wij je gegevens verwerken.

[basel_title style=”bordered” align=”left” title=”Contactinformatie Bierfamilie.nl” css=”.vc_custom_1501099460675{margin-bottom: 30px !important;}”]

 Heemstederweg 56
1902 RP Castricum

 Goede klantenservice
Snelle reactietijd

 Gratis verzending
vanaf € 50,00

[social_buttons type=”follow” style=”colored”]

Menu