Betaling mislukt of geweigerd

iDEAL betaling mislukt?

Is je betaling via iDEAL mislukt? Check dan eerst even of het geld is afgeschreven of niet. Is dit niet het geval? Dan kun je direct opnieuw een bestelling plaatsen. Is het geld wel van je bankrekening afgeschreven maar heb je na een uur nog geen bevestiging per e-mail ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice en zoek je ordernummer op. Deze staat altijd bij de afschrijving vermeld. Onze klantenservice helpt je verder.

Creditcard- of Paypal-betaling geweigerd

Heb je jouw bestelling betaald met je creditcard of Paypal en krijg je het bericht dat de betaling is geweigerd? Zowel Paypal als creditcard betalingen zijn helaas gevoelig voor fraudeurs. Betalingen die middels deze betaalwijzen worden voldaan, worden om deze reden aan de hand van een groot aantal criteria gecontroleerd. Er zijn verschillende redenen waarom een betaling kan worden afgekeurd, bijvoorbeeld wanneer de CVC code of de vervaldatum van de creditcard niet goed is ingevuld, maar ook wanneer de bestelling en betaling plaatsvindt vanaf een onbeveiligde wifi locatie waar vaker fraude is geconstateerd.

Creditcard- of Paypal-betaling onterecht geweigerd

Het kan helaas voorkomen dat we onterecht jouw betaling weigeren. Dat is vervelend en hiervoor onze excuses! Bierfamilie.nl heeft geen inzage in de redenen waarom jouw specifieke betaling is afgekeurd. Ook kunnen we een geweigerde betaling niet terugdraaien. Het gereserveerde bedrag zullen wij niet opnemen en de bestelling is geannuleerd. Bierfamilie.nl gebruikt geen ‘zwarte lijsten’ van andere bedrijven en zal op zijn beurt deze afgekeurde betaling nooit delen met andere bedrijven.

Met deze controles detecteren we veel fraudeurs, waarmee we zowel Bierfamilie.nl als onze klanten kunnen beschermen tegen oneigenlijke betalingen.

Wat moet ik nu doen?

Natuurlijk willen wij net zo graag als jij dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in ontvangst kunt nemen. Je kan jouw bestelling gewoon opnieuw plaatsen, maar vragen je dan wel om te betalen via iDEAL.

Kunnen we je helpen met het plaatsen van een nieuwe bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Staat jouw antwoord er niet tussen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Ik geef toestemming om de ingevulde gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Lees in onze Privacyverklaring hoe wij je gegevens verwerken.

Contactinformatie Bierfamilie.nl

 Heemstederweg 56
1902 RP Castricum

 Goede klantenservice
Snelle reactietijd

 Gratis verzending
vanaf € 50,00