Veilig winkelen

Er komen steeds meer webwinkels en online winkelen wordt steeds populairder. Het is daarom belangrijk dat je goed oplet bij welke webwinkel je winkelt. Bierfamilie.nl gebruikt alleen als webadres www.bierfamilie.nl voor de verkoop van onze producten. Let dus altijd goed op of deze URL bovenin je scherm staat bij het shoppen op de webshop! Alleen als er www.bierfamilie.nl in je URL staat, dan bevind jij je in ons online warenhuis.

Wij gebruiken bij het verzenden van privacygevoelige informatie (bijvoorbeeld je betaalgegevens) een beveiligde internetverbinding. Deze is te herkennen aan een klein slotje in de adresbalk en bovendien kleurt de adresbalk groen. Bij een beveiligde internetverbinding wordt de URL www. bierfamilie.nl vooraf gegaan door https:// in plaats van het normale http://. De letter ‘s’ staat voor ‘secure’ (veilig).

Geef verder aan niemand je gebruikersnaam, wachtwoord of andere gegevens van je account. Mocht je jouw gegevens kwijt zijn geraakt zijn deze altijd veilig opnieuw op te vragen via onze klantenservice.

Phishing e-mails

Er zijn helaas steeds meer digitale criminelen actief die jouw gegevens probeert te krijgen. Phishing is de verzamelnaam voor al deze digitale activiteiten. Zij proberen door o.a. gebruik te maken van banken of bedrijven fraude te plegen met internet bankieren, jouw pinpas, jouw creditcard of zelf jouw identiteit. Wij als Bierfamilie.nl benaderen jou nooit om ons persoonlijke gegevens toe te sturen. Negeer dus altijd deze e-mails en klik vooral niet op bijgaande links! Zodra je dit soort e-mails wel ontvangt willen wij je vragen om ons z.s.m. te informeren om fraude te voorkomen. Wij kunnen vervolgens onze klanten informeren om niet op deze e-mails in te gaan en eventueel verdere juridische acties ondernemen. 

Verdere informatie over phishing en verdere maatregelen om phishing te voorkomen kun je vinden op www.veiligbankieren.nl

[basel_title style=”bordered” align=”left” title=”Staat jouw antwoord er niet tussen?” css=”.vc_custom_1501099725214{margin-bottom: 35px !important;}” after_title=”Neem gerust contact op met onze klantenservice.”]

Ik geef toestemming om de ingevulde gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Lees in onze Privacyverklaring hoe wij je gegevens verwerken.

[basel_title style=”bordered” align=”left” title=”Contactinformatie Bierfamilie.nl” css=”.vc_custom_1501099460675{margin-bottom: 30px !important;}”]

 Heemstederweg 56
1902 RP Castricum

 Goede klantenservice
Snelle reactietijd

 Gratis verzending
vanaf € 50,00

[social_buttons type=”follow” style=”colored”]

Menu