Bestelling plaatsen

Bestellen bij Bierfamilie.nl is heel eenvoudig. Zie hieronder een overzicht van het stappenplan:

Stap 1: Kies op de site jouw gewenste product(en) en plaats het artikel in de winkelwagen
Stap 2: Vul je persoonlijke gegevens in (als je bent ingelogd, dan hoeft dit natuurlijk niet)
Stap 3: Kies je gewenste afleveradres (alleen adressen in Nederland mogelijk)
Stap 4: Kies je gewenste betaalwijze en rond de bestelling af

Indien je al eerder een bestelling hebt gedaan en je bent ingelogd, dan zijn je persoonlijke gegevens al voor je ingevuld. Controleer deze gegevens of ze nog juist zijn. Mocht je hier een wijziging in willen doorvoeren, dan kun je dat direct aangeven.

Het is mogelijk dat je bestelling niet in één zending kan worden bezorgd. Dit heeft verder geen gevolgen voor de verzendkosten.

Zodra je een bestelling hebt afgerond, ontvang je van ons een e-mail met een orderbevestiging en betaalbevestiging. In de betaalbevestiging is ook je factuur toegevoegd in een PDF-formaat. In je eigen account kan je jouw bestelling eenvoudig volgen en eerdere bestellingen terug zien.

[basel_title style=”bordered” align=”left” title=”Staat jouw antwoord er niet tussen?” css=”.vc_custom_1501099725214{margin-bottom: 35px !important;}” after_title=”Neem gerust contact op met onze klantenservice.”]

Ik geef toestemming om de ingevulde gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Lees in onze Privacyverklaring hoe wij je gegevens verwerken.

[basel_title style=”bordered” align=”left” title=”Contactinformatie Bierfamilie.nl” css=”.vc_custom_1501099460675{margin-bottom: 30px !important;}”]

 Heemstederweg 56
1902 RP Castricum

 Goede klantenservice
Snelle reactietijd

 Gratis verzending
vanaf € 50,00

[social_buttons type=”follow” style=”colored”]

Menu