Bestelling niet ontvangen

Heb je jouw bestelling niet ontvangen? Kijk eerst even in je account naar de status van je bestelling of deze wel geadministreerd staat. 

Bestelling niet zichtbaar in je account

  • Het kan voorkomen dat je bestelling nog niet zichtbaar is in je account, maar je wel al een orderbevestiging van ons hebt ontvangen. Wacht dan één dag af. De dag na je bestelling moet de bestelling zeker zichtbaar zijn in je account.
  • Zodra je een bestelling hebt geplaatst en geen orderbevestiging hebt ontvangen, dan is je bestelling ook niet zichtbaar in je account. De bestelling is dan niet goed gegaan. Plaats bij dit scenario je bestelling opnieuw. Mocht je wel al een betaling hebben gedaan, dan storten wij het bedrag binnen 4 werkdagen terug op jouw rekeningnummer.

Bestelling wel zichtbaar in je account

  • Het kan voorkomen dat één van onze producten niet op voorraad is, waardoor snelle levering tijdelijk niet mogelijk is. Houd in dit geval de status van je bestelling in de gaten.
  • Bij de bestelling kun je de Track & Trace openen door er op te klikken. Hier kun je de status van je bestelling volgen. Wacht ten minste 5 werkdagen op de levering van je bestelling, ongeacht de status van je bestelling.

Wij laten onze familieleden nooit in de kou staan. Bierfamilie.nl doet zijn uiterste best om alle bestellingen zo goed en snel mogelijk bij jou te bezorgen op het juiste afleveradres. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed gaan in de bestelling en je kunt uit de status niet herleiden waar het fout is gegaan, neem dan contact via ons op. Wij zullen altijd met een oplossing komen!

Staat jouw antwoord er niet tussen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Ik geef toestemming om de ingevulde gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Lees in onze Privacyverklaring hoe wij je gegevens verwerken.

Contactinformatie Bierfamilie.nl

 Heemstederweg 56
1902 RP Castricum

 Goede klantenservice
Snelle reactietijd

 Gratis verzending
vanaf € 50,00