Klantenservice

Snel en eenvoudig bestellen

Bij Bierfamilie.nl is het mogelijk om je favoriete speciaalbieren te bestellen en uiteraard willen we dat jou zo eenvoudig mogelijk maken. Heb je alsnog moeite met bestellen, neem dan contact met ons op en we helpen je verder!

Veilig en vertrouwd betalen

Bij Bierfamilie.nl proberen we iedereen een mogelijkheid te geven om zijn of haar favoriete betaalmogelijkheid te gebruiken. Staat jouw favoriete betaalmogelijkheid er niet tussen, dan horen wij het graag!

Kies jouw bezorgmoment

Bij Bierfamilie.nl geven we jou de mogelijkheid om te kiezen waar en wanneer jij jouw bestelling wilt ontvangen. Of de nou bij jouw thuis is, op je werk of bij een PostNL afhaalpunt. Ideaal toch?!

Verzending & Verzendkosten

Verzending
Verzendkosten

Vertrouwde verzending

Bij Bierfamilie.nl verzenden wij de bestellingen altijd via PostNL, zowel naar België als naar Nederland. Daarmee zijn wij er zeker van dat jouw bestelling veilig wordt verzonden en in 99% van de gevallen op tijd wordt bezorgd.

14 dagen retourtijd

Auw, is er een flesje gesneuveld of hebben wij per ongeluk het verkeerde speciaalbier verzonden? Uiteraard kan dat gebeuren, maar ook daarvoor zoeken wij altijd naar een passende oplossing. En uiteraard heb jij standaard 14 dagen bedenktijd!

Maak het jezelf makkelijk

Bij Bierfamilie.nl kun je eenvoudig een account aanmaken en dat biedt vele voordelen. Zo kun je eenvoudig jouw bestelgeschiedenis terugkijken, jouw verlanglijst met favoriete bieren bijhouden en de status van je bestelling volgen!

Hulp nodig?

Lukt het je niet om in te loggen? Ben je jouw wachtwoord vergeten (te veel speciaalbier gedronken?)? Of wil je uitloggen in verband met beveiliging, dan helpen we je natuurlijk graag!

Neem contact met ons op

Ik geef toestemming om de ingevulde gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Lees in onze Privacyverklaring hoe wij je gegevens verwerken.

Onze contactgegevens

Bierfamilie.nl
Heemstederweg 56
1902 RP Castricum
Nederland
www.bierfamilie.nl
info@bierfamilie.nl

Team Bierfamilie bij Scheldebrouwerij

Menu