Jopen Ultimate Advent Calendar

149,99

Ga dit jaar knallend het jaar uit met de Jopen Ultimate Advent Calendar!

  • In totaal 24 verschillende Jopen bieren
  • Inclusief 3 specials die nergens verkrijgbaar zijn
  • 24 blikken á 44 cl
  • Inclusief een Mystery Beer
  • Geen smaak, ingrediënt of brouwmethode is te gek

Pre-oder nu! Levering staat gepland op dinsdag 30 november.

Uitverkocht

Jopen Ultimate Advent Calendar

Ook dit jaar kun je weer knallend het jaar uit gaan! Met Jopen Ultimate Advent Calendar haal je het eindejaarskado in huis die niet mag ontbreken. De brouwerij heeft werkelijk alles uit de kast gehaald om tot 24 unieke craft bieren te komen. Al vanaf het begin van het jaar staan de ketels roodgloeiend om de échte bierliefhebber aan het einde van het jaar te kunnen verrassen. Brouwerij Jopenkerk is helemaal los gegaan. Geen smaak, ingrediënt of brouwmethode is te gek. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in 21 unieke bieren. Denk hierbij aan héél veel hop, gebrande en gerookte mout, verschillende soorten fruit zoals bananen, bosbessen, limoenen en grapefruits, maar ook komkommer, gember en laos. Ook zijn ze aan de slag gegaan met diverse kruiden en specerijen, koffie en tonca bonen.

Daarnaast zitten er bieren in met kneiter hoge plato gehaltes: een van de zwaarste basisbieren die Jopen ooit gebrouwen heeft met maar liefst 8 verschillende moutsoorten. Ook vind je een Mystery Beer in de box, we dagen jou als craft bier liefhebber uit om te raden wat voor bier dit is. Naast de 21 nieuw gebrouwen bieren vind je ook nog 3 limiteds van dit jaar waar we ontzettend trots op zijn. Naast al deze bijzondere ingrediënten en productie technieken zijn al deze bieren ook nog eens afgevuld op 44cl blikken, heerlijk om zelf van te genieten maar ook ideaal om met biervrienden of biervriendinnen te delen.

Hebben we je interesse gewekt met deze knaller van een Advent Calendar? Pre-order je bestelling nu, zodat wij deze tijdig kunnen toesturen!

De bestellingen gaan maandag 29 november op transport!

Brouwerij

Brouwerij Jopenkerk

Aantal Flessen

24 blikken á 44 cl

Winkelwagen
Scroll naar top