Jaarabonnement (6 bieren)

Jaarabonnement (6 bieren)

17,50 / maand

Ontvang iedere periode 6 speciaalbieren en inspirerende verhalen uit de bierwereld! Tip: 30% korting op je eerste bierpakket? Code: Bierabonnement30

Wissen

Grotere hoeveelheid bestellen?
Wil je een grotere hoeveelheid bestellen of niet meer voorradig, neem dan contact op met onze klantenservice!

Jaarabonnement 6 bieren

Heb je interesse in een bierabonnement waarbij je iedere periode 6 verschillende speciaalbieren ontvangt? Bestel dan nu dit bierabonnement en ontvang iedere periode fantastische speciaalbieren. Naast de zending van de bieren, proberen wij de bierbox te vullen met inspirerende verhalen en unieke anekdotes uit de bierwereld.

Met het bierabonnement ontvang je inspirerende verhalen over de unieke speciaalbieren, bierbrouwerijen en bierstijlen. Iedere periode proberen we onze familieleden te verassen met unieke speciaalbieren en bijzondere gadgets. Wij zorgen er voor dat je nooit hetzelfde biertje ontvangt.

Keuzes abonnementsvorm:

  • 1x per maand
  • 1x per 2 maanden
  • 1x per kwartaal

Bierpakket cadeau geven?

Natuurlijk mag je het bierabonnement ook cadeau geven. Vul bij het bestellen van het bierabonnement de naam en adresgegevens van de gelukkige bierliefhebber in. Het feestvarken ontvangt iedere opgegeven periode 6 fantastische speciaalbieren. Wij zullen ons nieuwe familieleden van harte welkom heten bij ‘De meest speciale familie van Nederland’.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jaarabonnement (6 bieren)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestellen bij Bierfamilie.nl

Maak je bestelling compleet

Winkelwagen
Scroll naar top