I.P.A. Bierproeverij

17,5032,50

Organiseer een bierproeverij thuis met het perfecte I.P.A. bierproeverij pakket, gegarandeerd succes! Geniet van de mooiste I.P.A. bieren van verschillende brouwerijen, een proefglas, (digitale) informatie over de bieren, foodpairing tips, bierviltjes & unieke beer tastingformulieren om de bieren te beoordelen!

Selecteer het aantal gewenste speciaalbieren en vervolgens voor hoeveel personen je het I.P.A. bierproeverij bierpakket wilt ontvangen en wij verzorgen de rest!

Wissen

I.P.A. bierproeverij

Steeds vaker worden avondjes thuis verkozen boven het bezoeken van een bar of café en ook steeds vaker wordt speciaalbier verkozen boven pils. Combineer deze twee ingrediënten en het recept voor de I.P.A. bierproeverij is geboren.

Gezellig met vrienden en familie thuis afspreken komt heel vaak voor. Een spelletje spelen, voor de tv hangen of gewoon lekker kletsen. Zeg nu zelf, dit zijn toch de allerleukste avondjes? Vaak gaan deze avondjes gepaard met een lekker biertje. Het liefst schenk je een speciaalbiertje, want het schenken van een normaal pilsje is toch wel een klein beetje verleden tijd… En wat is er nu leuker dan als gastheer of gastvrouw te kunnen presenteren wat je het bezoek schenkt?

Het is tegenwoordig een ware trend om vrienden en/of familie uit te nodigen en een thuis bierproeverij te organiseren. Daarnaast besluiten veel bedrijven om de vrijdagmiddag borrel virtueel te organiseren voor alle collega’s! Neem iedereen mee op een ware ontdekkingstocht in de wereld van het speciaalbier. Schenk (veel) verschillende bieren, leer over verschillende bierstijlen, biersoorten en bierbrouwerijen en achterhaal de verhalen achter de namen van de verschillende speciaalbieren.

Om de ideale avond te organiseren en jezelf te kunnen presenteren als een ware biersommelier hebben wij, namens Bierfamilie.nl verschillende thuis proeverij bierpakketten samengesteld. De pakketten zijn af te nemen voor verschillende aantallen personen en je kunt zelf bepalen het thuisproeverij bierpakket af te nemen inclusief- of exclusief glaswerk. Maar als je het ons vraagt…. Speciaalbier moet echt wel gedronken worden in een echt speciaalbier glas!

Alle pakketten worden naast het bier en eventuele glaswerk voorzien van:

  • Bierviltjes
  • Beer tasting formulieren
  • Foodpairing tips
  • Informatie over iedere biersoort en over de brouwerij
  • Inspirerende verhalen

Met dit complete pakket maak je van iedere thuisproeverij een waar succes!

p.s. staat het door jou gewenste pakket niet tussen de standaard opties? Of wil je een thuisproeverij organiseren voor een groot gezelschap? Vul snel ons contact formulier in en geef aan welke wensen je hebt. Wij nemen dan spoedig contact met je op en samen zorgen we ervoor dat ook jij de gewenste proeverij kunt organiseren!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “I.P.A. Bierproeverij” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top