I.P.A. Bierpakket (12 Bieren)

I.P.A. Bierpakket (12 Bieren)

34,95

Het overgevaren, meest hoppige bier ter wereld in één bierpakket.

De inhoud van het I.P.A. Bierpakket:

IJ IPA, Lowlander IPA, Delirium Argentum, Waterland Brut IPA, Hop Ruiter, Hopdonder, Hop met de Gijt, Dead Pony Club, Jopen Mooie Nel IPA., Oedipus Gaia, Raging Bitch, Snake Dog IPA

Grotere hoeveelheid bestellen?
Wil je een grotere hoeveelheid bestellen of niet meer voorradig, neem dan contact op met onze klantenservice!

I.P.A. Bierpakket

Het I.P.A. Bierpakket bestaat uit 12 verschillende IPA’s. Wil je meer weten over een IPA, lees dan onze blog ‘De wereldreis van de I.P.A.

Eigenlijk zijn deze speciaalbieren enkel bestemd voor de Engelse soldaten en burgers, maar we hebben de bemanning weten te overtuigen om de bieren ook met de familieleden te delen. Deze karakteristieke bieren zijn extra hoppig en hebben daarom een extra bittertje. Ook hebben ze door de toevoeging van de hoppen een langere houdbaarheidsdatum. Je kunt de biertjes dus lekker lang bewaren en wachten op het juiste moment om ze te nuttigen. Al weten wij wel beter!

Heerlijk bij:

IPA bieren staan over het algemeen bekend als fruitige bieren met een extra hopdimensie. De vrijkomende smaken zijn vaak krachtiger en extremer dan andere bierstijlen. Daarom hebben wij onderzoek gedaan naar welke gerechten het beste combineren met de bieren van het I.P.A. Bierpakket. Je kunt deze bieren combineren met extra gekruide gerechten, zoals:

  • Een currygerecht
  • Chinees
  • Een pittige oude kaas
  • Pittige snacks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “I.P.A. Bierpakket (12 Bieren)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestellen bij Bierfamilie.nl

Maak je bestelling compleet

Winkelwagen
Scroll naar top