Zakelijk verkoopaccount aanmaken

Om een zakelijk verkoopaccount aan te maken, heb je een account bij bol.com nodig. Dit kan zowel een bestaand particulier koopaccount zijn als een nieuw bol.com account dat je speciaal hiervoor aanmaakt. Op deze pagina kun je hierin je keuze maken.

6
  • Wil je een verkoopaccount aan een bestaand particulier koopaccount koppelen? Kies bij je aanmelding dan voor ‘Log in’.
  • Wil je een nieuw bol.com-account aanmaken om hier je verkoopaccount aan te koppelen? Kies bij je aanmelding dan voor ‘Account aanmaken’.

Meerdere verkoopaccounts aanmaken met dezelfde bedrijfsgegevens

Het is mogelijk om meerdere verkoopaccounts aan te maken. Wel dien je voor elk afzonderlijk verkoopaccount een ander inlog-mailadres te hebben, ofwel een ander bol.com-  of koopaccount. Het inlog-mailadres kan niet in gebruik zijn door een medewerkersaccount.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om – in plaats van al je verkopen vanuit één account te behandelen – verschillende accounts aan te maken voor verkoop in Nederland en voor verkoop in België. Kijk hier voor de voor- en nadelen van het hanteren van meerdere accounts.

Let wel: het voeren van ‘dubbel aanbod’, waarbij je met jezelf concurreert, is niet toegestaan. Klik hier voor meer informatie over het assortimentsbeleid.

Biersoorten
Brouwerij
Bierkenmerk
Kleur
Land
Bierverpakking
cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms