E-mailadres valideren

Lees op deze pagina alles over het invoeren van jouw bedrijfsgegevens tijdens het aanmeldproces.

6

Hoe voer je je bedrijfsgegevens in?

In de volgende stappen vul je je bedrijfsgegevens in. Selecteer eerst waar je bedrijf is geregistreerd en vul daarna de andere gevraagde gegevens in, zoals je contactgegevens, btw- of VAT-nummer en – indien je bedrijf in Nederland is gevestigd – KvK-nummer. Controleer de ingevulde gegevens. Let op: is het getoonde vestigingsadres van je bedrijf niet meer actueel? Dan dien je dit adres eerst aan te passen bij de Kamer van Koophandel of het Belgisch Handelsregister. Pas daarna kun je verdergaan in het aanmeldproces. Voor het registreren van je bedrijf kun je terecht bij de Kamer van Koophandel. Mocht je vragen hebben over je btw-nummer, dan verwijzen we je graag door naar de Belastingdienst. Om als Belgische onderneming te kunnen verkopen via bol.com, vanuit een zakelijk verkoopaccount, dien je ingeschreven te staan in het Belgische Handelsregister en te beschikken over een geldig VAT-nummer.

Hoe kan ik mijn KvK- of btw-gegevens bij bol.com wijzigen?

Op dit moment is het alleen mogelijk voor Nederlandse partners om zelf het btw-nummer aan te passen in het verkoopaccount. Het is niet mogelijk om zelf je kvk-nummer of een niet-Nederlands btw-nummer aan te passen. Een verzoek voor het aanpassen van deze bedrijfsgegevens kun je indienen bij Partnerservice. Je kunt enkel wijzigingsverzoeken voor bestaande, geactiveerde accounts indienen. Let wel: niet elk verzoek kan worden verwerkt. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om je zakelijke verkoopaccount over te dragen aan derden. Daarnaast is het van belang dat jouw btw- of vatnummer geldig en geschikt is voor grensoverschrijdende transacties. Voor vragen omtrent je btw- of vatnummer adviseren we je contact op te nemen met de belastingdienst of het belastingkantoor. Verder weten hoe je een verzoek indient voor het aanpassen van je bedrijfsgegevens? Op deze pagina vind je alle informatie.

Welke bedrijfsgegevens heb ik nodig?

Controleer aan de hand van de checklist op deze pagina of je onderneming voldoet aan de voorwaarden voor het zakelijk verkopen via bol.com. Om zakelijk te kunnen verkopen via bol.com dien je als Nederlandse onderneming ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel en te beschikken over een geldig btw-nummer. Als Belgische onderneming dien je te zijn ingeschreven in het Belgische Handelsregister en te beschikken over een geldig VAT-nummer.

Mijn bedrijfsgegevens kunnen niet worden opgehaald, wat nu?

Het kan tot tien weken duren tot je nieuwe bedrijfsregistratie wordt herkend. Het is niet mogelijk om een verkoopaccount aan te maken zonder geldige inschrijving. Bol.com kan dit helaas niet voor je versnellen. Ben je al langer dan tien weken geregistreerd en kunnen je bedrijfsgegevens niet worden opgehaald? Neem dan contact op met Partnerservice. Zodra deze stap is afgerond kan je doorgaan naar de volgende stap!
Biersoorten
Brouwerij
Bierkenmerk
Kleur
Land
Bierverpakking
cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms