De commissie

Je assortiment aanbieden via Bierfamilie.nl is gratis. Je betaalt alleen wanneer je iets verkoopt, namelijk een commissie. Deze bijdrage wordt onder andere geïnvesteerd in het blijven optimaliseren van het winkelplatform, zodat we samen kunnen blijven voldoen aan de behoefte van de klant en jij zo goed en makkelijk mogelijk kunt verkopen via Bierfamilie.nl.

6

De commissie die je voor elk verkocht artikel betaalt bestaat uit:

 • een vast bedrag, dat wordt bepaald op basis van de verkoopprijs van het artikel.
 • een percentage van de verkoopprijs, afhankelijk van de productcategorie – en in sommige gevallen ook de verkoopprijs – van het artikel.

Wat krijg ik voor de commissie?

Met de commissie die je betaalt wordt het winkelplatform ontwikkeld en onderhouden. Daarbij profiteer je van de volgende voordelen:

 • Klantbereik: We bereiken steeds meer consumenten in Nederland en België via zowel de computer als tablet, mobiel en de app. Dit doordat we deze kanalen voortdurend optimaliseren en uitbreiden.
 • Kwalitatief platform: Doordat we het winkelplatform continu doorontwikkelen en optimaliseren kunnen we ook zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten voldoen en daarmee blijven we de conversie verhogen (dit is een percentage dat uitdrukt hoeveel van de kijkers het artikel ook daadwerkelijk koopt). Dit zowel op technisch vlak als op het gebied van de klantreis en in alle kanalen.
 • Nieuwe features: Er worden continu nieuwe technische innovaties ontwikkeld voor partners, die ook helpen in het verbeteren van de conversie. Hierbij kun je denken aan een functionaliteit zoals volumekorting, waarbij je de klant een korting kunt aanbieden bij het kopen van meerdere artikelen per bestelling.
 • Zoekmachineoptimalisatie: De artikelen die je via Bierfamilie.nl verkoopt eindigen door zoekmachineoptimalisatie hoog in de zoekresultaten van onder andere Google en prijsvergelijkers, waarmee het aantal kwalitatieve bezoekers vergroot wordt.
 • Marketing: Bierfamilie.nl zet het hele jaar door consumentencampagnes in om ervoor te zorgen dat miljoenen klanten in Nederland en België ons winkelplatform weten te vinden. Daarnaast wordt SEA ingezet, ofwel betaalde zoekmachinemarketing, wat het verkeer en de conversie ook voor jouw aanbod verhoogt.
 • Gemakkelijk zaken doen via Bierfamilie.nl: Via je verkoopaccount kun je je verkopen bijhouden en krijg je inzicht in je eigen verkoopprestaties. Daarbinnen werken we continu aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de systemen, zodat verkopen via Bierfamilie.nl zo makkelijk, efficiënt en rendabel mogelijk is.
 • Financiële afhandeling: Zowel jijzelf als jouw klanten worden ontzorgd doordat de financiële afhandeling centraal geregeld is. Ook kan een klant via Bierfamilie.nl kiezen uit alle vormen van betaling, wat de conversie verhoogt. Daarbij dragen we het risico voor niet-betalende klanten en betaal je geen transactiekosten.
 • Schaalvoordelen: Je profiteert van schaalvoordelen, bijvoorbeeld op het gebied van verzending, logistiek en automatisering.
 • Partnerservice: Heb je vragen of wil je advies? Onze partnerspecialisten staan je persoonlijk te woord en helpen je graag.
Biersoorten
Brouwerij
Bierkenmerk
Kleur
Land
Bierverpakking
cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms