Artikel per stuk toevoegen

Wanneer je 1 artikel of een klein aantal artikelen te koop wil zetten dan kun je dit makkelijk doen in je verkoopaccount. Op deze pagina lees je aan de hand van een stappenplan hoe je artikelen per stuk toevoegt aan jouw assortiment.

6

Ga in het menu naar ‘Artikelen’ en dan naar ‘Artikel per stuk toevoegen’. Na het toevoegen van je aanbod per stuk waarin je onder andere de prijs, voorraad en levertijd invult verwijzen we je door naar de plek waar je productinformatie toevoegt.

In onderstaand stappenplan lees je hoe je een artikel per stuk toevoegt. Hierin staat hoe je bestaand assortiment toevoegt en ook hoe je een uniek artikel, dat nog niet te koop is via Bierfamilie.nl, toevoegt.

1. Voer het artikel in wat je wil verkopen

Ga in je verkoopaccount naar ‘Artikelen’ en kies voor ‘Artikel per stuk toevoegen’. Voer in het veld bovenaan het artikel in dat je wil verkopen. Dit doe je door hier een EAN, titel of (een deel van) de productbeschrijving in te voeren.

2. Selecteer het gewenste artikel

Als je jouw artikel gevonden hebt kies je aan de rechterkant voor ‘toevoegen’. Ga nu naar stap vier van het stappenplan.

Staat jouw artikel er niet tussen? Kies dan de optie nieuw (uniek) artikel toevoegen, deze optie staat onderaan de lijst met product suggesties en vind je door volledig naar beneden te scrollen. Lees verder bij stap drie.

3. Geef je nieuwe artikel een titel en selecteer een productgroep

Voer het EAN in en de titel in voor jouw nieuwe artikel en selecteer een productgroep. Op basis van de productgroep wordt onder andere bepaald welke minimale productinformatie nodig is om het artikel online te krijgen. Je ziet een aantal productgroep suggesties. Selecteer er hier één van of kies zelf een productgroep die beter aansluit bij jouw artikel.

4. Vul je prijs, voorraad en levertijd in

Tegen welke voorwaarden verkoop je het artikel? Voer de volgende gegevens in:

  • Levertijd
  • Voorraad
  • Verkoopprijs
  • Conditie
 

Hulp nodig bij het kiezen van een goede verkoopprijs? Bekijk dan de prijzen van andere aanbieders. Aanvullend kun je ook de commissie die je voor dit artikel betaalt zien, door met je muis over de ‘i’ bij ‘bol.com kosten’ te bewegen.

Biersoorten
Brouwerij
Bierkenmerk
Kleur
Land
Bierverpakking
cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms