Zoek
Sluit dit zoekvak.

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Gulpener Bierbrouwerij Herfstbock

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Gulpener Bierbrouwerij

Gulpener Bierbrouwerij Herfstbock

Gulpener Herfstbock (6,5%) is een ideaal bier om jezelf te belonen na een herfstachtige wandeling. Complex van smaak, maar met een aangenaam zoetje. Haal deze herfstbock eerst uit de koelkast en geniet van de herfstachtige smaken!

Stijl Bockbier
Inhoud 30 cl
ABV % 6,5%
Herkomst Nederland
Drinktemperatuur 10°C –  12°C
Kleur Roodbruin
Smaken Chocolade & Karamel; Zoet & Zacht
Brouwerij Gulpener Bierbrouwerij

 1,79

Uitverkocht

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU ee0cffab6cfa Categorieën ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Gulpener Herfstbock

Gulpener Herfstbock is het bockbier van de Gulpener Bierbrouwerij. Zodra de herfstbladeren van de bomen vallen, dan weet je dat het tijd is voor deze bock. Lekker complex, met tonen van ingekookte fruitstroop en diverse kruiden. In het bijzonder komt de smaak van karamel naar voren. Een bier van lage gisting met een alcoholpercentage van 6,5%. Perfect in balans door de combinatie van bitter en zoet. Roodbruin van kleur met een prachtige witte schuimkraag. Ga naar buiten voor een stevige wandeling en geniet van deze herfstbock. Wij adviseren om de Gulpener Herfstbock te drinken op een temperatuur van 10 tot 12 graden Celsius.

Gulpener Brouwerij

Sinds 1825 geniet de Gulpener Brouwerij al van haar vrijheid. Volledig onafhankelijk en 8 generaties onderweg. De brouwerij heeft een sterke band met de eigen omgeving. Zo wordt er gebrouwen met water uit eigen bronnen. Alle hoppen komen uit de eigen hoptuin. En de gerst komt bij de lokale boeren vandaan. Naast alle prachtige ingrediënten zet de brouwerij ook in op duurzaamheid. Dit leidt weer tot nieuwe avonturen en experimenten. Bovendien proef je dit terug in de smaken van de inmiddels 16 verschillende bieren. Hopelijk om vele generaties nog te kunnen laten genieten van de Gulpener Bieren. Met de Gulpener Herfstbock heeft de brouwerij in ieder geval een prachtig bockbier in huis!

Ingrediënten Gulpener Herfstbock

De brouwmeester experimenteren er op los bij de Gulpener Brouwerij. Maar met vooral het doel om de kwaliteit van het bier te kunnen blijven waarborgen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van vooral eigen bronnen of ingrediënten van de lokale ondernemers. In het brouwproces van de Gulpener Herfstbock zijn onderstaande ingrediënten toevoegd:
  • Water (uit de eigen waterbron)
  • Gebrande gerstemouten
  • Hop (uit de eigen hoptuin)
  • Gist
  • Overige smaaktoevoegingen

Foodpairing tips

Deze herfstbock gaat nog lekkerder smaken wanneer je het bier combineert met de juiste gerechten. Daarom zijn wij speciaal voor onze familieleden op onderzoek gegaan. Gulpener Herfstbock kun je het beste combineren met één van onderstaande gerechten:
  • Wildgerechten
  • Kastanjes
  • Zoete desserts
  • Pompoen

Extra informatie

Extra informatie

Biersoorten

Soort bierglas

Kleur

Bierkenmerk

Bierverpakking

Gisting

Land

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Gulpener Bierbrouwerij Herfstbock” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.