Gedroogde gist Rhône 2056™ – Lalvin™ – 125 g

Voor structuur, kleur en kruidigheid. Lalvin™ Rhône 2056® is geselecteerd door het ITV omdat hij de variëteitgebonden fruitaroma’s en smaken van Côtes du Rhône-variëteiten weet te behouden. Deze gist wordt gekenmerkt door een goede alcoholtolerantie evenals lage SO2- en VA-productie en dat in een breed temperatuurbereik. Rhône 2056® is een snelle tot matige vergister met een relatief hoge behoefte aan voedingsstoffen. Rhône 2056® vereist een goed gebruik van gistvoeding, zorgt voor kleurstabiliteit en is uitstekend geschikt voor fruitige rode wijnen. geschikt voor witte, rode en roséwijnen alcoholtolerantie: 16% BZA (malo) wordt aanbevolen hoge productie van glycerol vergist op 15 °C Saccharomyces cerevisiae verpakking van 125 g dosering 20-25 g/hl Actieve gedroogde wijngist Dosering: Witte wijn: 25-40 g/hl Rode wijn: 20-30 g/hl Trage of vastzittende gisting: 30-50 g/hl Gebruik: Opnieuw hydrateren in 10 maal zijn volume van lauw water (35-37°C of 30°C) gedurende 20 min. Na het roeren toevoegen aan het vat. Zie technische fiche. Voor gebruik in voedingsmiddelen. Bewaren op een koele plaats.Houdbaarheid: 24 maanden bij 4°C. Belangrijk aandachtspunt: vrije SO2-waarde van de most Zorg er bij het enten voor dat het vrije SO2-gehalte van de most lager is dan 15 mg/l.

Informatie over Gedroogde gist Rhône 2056™ – Lalvin™ – 125 g

Extra informatie

Merk

Over Gedroogde gist Rhône 2056™ – Lalvin™ – 125 g

Voor structuur, kleur en kruidigheid. Lalvin™ Rhône 2056® is geselecteerd door het ITV omdat hij de variëteitgebonden fruitaroma’s en smaken van Côtes du Rhône-variëteiten weet te behouden. Deze gist wordt gekenmerkt door een goede alcoholtolerantie evenals lage SO2- en VA-productie en dat in een breed temperatuurbereik. Rhône 2056® is een snelle tot matige vergister met een relatief hoge behoefte aan voedingsstoffen. Rhône 2056® vereist een goed gebruik van gistvoeding, zorgt voor kleurstabiliteit en is uitstekend geschikt voor fruitige rode wijnen. geschikt voor witte, rode en roséwijnen alcoholtolerantie: 16% BZA (malo) wordt aanbevolen hoge productie van glycerol vergist op 15 °C Saccharomyces cerevisiae verpakking van 125 g dosering 20-25 g/hl Actieve gedroogde wijngist Dosering: Witte wijn: 25-40 g/hl Rode wijn: 20-30 g/hl Trage of vastzittende gisting: 30-50 g/hl Gebruik: Opnieuw hydrateren in 10 maal zijn volume van lauw water (35-37°C of 30°C) gedurende 20 min. Na het roeren toevoegen aan het vat. Zie technische fiche. Voor gebruik in voedingsmiddelen. Bewaren op een koele plaats.Houdbaarheid: 24 maanden bij 4°C. Belangrijk aandachtspunt: vrije SO2-waarde van de most Zorg er bij het enten voor dat het vrije SO2-gehalte van de most lager is dan 15 mg/l.

Gedroogde gist Rhône 2056™ – Lalvin™ – 125 g

 17,99

cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms