Emelisse TIPA

3,79

Emelisse Tripel India Pale (TIPA) is een Tripel IPA in de meest overtreffende trap met extra smaak. Een echte sensatie voor de hoppige liefhebber.

Uitverkocht

Emelisse TIPA

Emelisse TIPA is een Tripel India Pale Ale. Een IPA is lekker, een Dubbel IPA is beter, maar een Tripel IPA is het beste. Voor sommige familieleden kan de smaak niet bitter genoeg zijn. Dus hier is hij dan de Triple IPA van brouwerij Emelisse. Alles in de overtreffende trap. Meer mout, meer hop en dus heeft dit speciaalbier veel meer smaak. Hier moet je wel even speciaal voor gaan zitten. Wat een smaaksensatie! Dit speciaalbier zal je altijd bij blijven. Wij adviseren om dit bier te drinken op een temperatuur van 8 graden Celsius.

Brouwerij Emelisse

Brouwerij Emelisse is een Nederlandse bierbrouwerij. Oorspronkelijk komen de bieren uit Kamperland, maar inmiddels worden de bieren gebrouwen in Slot Oostende. De naam verwijst naar een verdwenen dorp op het eiland Noord-Beveland (Zeeland). Inmiddels zijn de bieren niet meer weg te denken uit de bierwereld. De brouwerij heeft één van de modernste brouwketels uit Nederland. Bovendien experimenteren de brouwmeesters er op los! Sinds 2016 nam Slot Oostende de brouwerij over, maar met behoud van het eigen portfolio. Met Emelisse TIPA heeft de brouwerij in ieder geval een funky bier in handen.

Foodpairing tips

Je kunt Emelisse TIPA heerlijk combineren met:

  • Gerijpte kazen
  • Vlammetjes
  • Fruitdesserts
Brouwerij

Brouwerij Emelisse

Stijl

IPA bier

Drinktemperatuur

8°C

Inhoud

33 cl

Kleur

Blond

Land

Nederland

Smaken

Fris & Fruitig, Hoppig & Bitter

Gisting

Bovengisting

Alcoholpercentage

10,0%

1 beoordeling voor Emelisse TIPA

  1. Marco Koreman

    Ik heb het pakket als cadeau naar een goede kennis gestuurd en hij was blij verrast!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top