Dubbel Bierpakket (12 bieren)

 25,95

Een eigenzinnig bierpakket met 12 verschillende bieren van de bierstijl Dubbel.

 

De inhoud van het Dubbel Bierpakket:

Achel Bruin, Affligem Dubbel, Brugse Zot Dubbel, Chimay Rood, Dubbel Griet, Egmondse Dubbel, Grimbergen Dubbel, La Trappe Dubbel, Leffe Bruin, Skoftig, St. Bernardus Prior 8, Westmalle Dubbel

 25,95

Omschrijving

Dubbel Bierpakket

Het Dubbel Bierpakket is een bijzonder samengesteld bierpakket. In dit bierpakket zitten 12 verschillende Dubbel Bieren van bijzondere brouwerijen. De termen ‘enkel’, ‘dubbel’ en ‘tripel’ verwijzen naar de hoeveelheid graan per liter water die bij die in het brouwproces wordt gebruikt. Hierbij geldt: hoe meer graan, hoe meer suiker, hoe meer alcohol. In het algemeen zijn Dubbel Bieren donker van kleur, omdat er veel karameliseerde suikers in de mouten zijn verwerkt. Ook zijn de mouten vaak gebrand. Hierdoor ontstaat de donkere kleur van bier. Wat betreft alcohol is deze bierstijl zwaarder dan een enkel bier. Echter is een tripel bier in het algemeen zwaarder dan een dubbel bier. Dit exclusieve bierpakket is een mooie mix van verschillende bieren met een groot scala een bijzondere smaken. Geniet zelf van het bierpakket of geef het iemand kado. Proost!

 

Drinkgelegenheid

De bieren van het Dubbel Bierpakket kun je beste drinken op een warmere temperatuur. Je zult zien dat deze bieren lekkerder smaken wanneer je deze drinkt op een temperatuur van 8 tot 10 graden Celsius. Nodig je vrienden uit voor een leuke avond en genieten van deze heerlijke dubbel Bieren.

Foodpairing tips Dubbel Bierpakket

Wist je dat speciaalbieren nog beter gaan smaken wanneer je deze combineert met de juiste gerechten? Speciaal voor onze familieleden zijn wij op onderzoek gegaan welke spijzen er goed te combineren zijn met de bierstijl Dubbel. Zoals de meeste liefhebbers wel weten bevat deze bierstijl vaak smaken van chocolade en karamel door de gebrande mouten. Hierdoor zijn de bieren goed te combineren met:

  • Een stoofpot met stoofvlees
  • Stevige abdijkaas
  • Kruidige worst
  • Wildvleesgerechten
  • Pure chocolade met een hoog cacaogehalte
  • Chocolademousse

 

Beoordelingen (0)

Bevestig je beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Menu

Dubbel Bierpakket

Dubbel Bierpakket (12 bieren)