Delirium Paranoia

Delirium Paranoia

2,49

Paranoia is een blond bier en gemaakt uit 85% gerste- en 15% tarwemout. Het alcoholpercentage ligt op 5,6%. Dankzij zijn volle smaak en aroma’s van tropisch fruit (onder andere abrikoos, ananas en passievrucht) is Paranoia een heel toegankelijke dorstlesser. Perfect tijdens een warme dag!

Uitverkocht

Grotere hoeveelheid bestellen?
Wil je een grotere hoeveelheid bestellen of niet meer voorradig, neem dan contact op met onze klantenservice!

Delirium Paranoia

Delirium Paranoia is een troebel blond bier met een stevige, witte schuimkraag. Het alcoholpercentage bedraagt 5,6%. Steeds meer bierliefhebbers zijn op zoek naar lichtere en fruitige bieren. Wanneer de warme dagen langer duren, wordt de vraag alleen maar meer. Zo heb je wel de lusten, maar niet de lasten. Met dit blond bier springt Brouwerij Huyghe goed om met de vraag. Het bier is redelijk licht, bijzonder fruitig en heeft een hoppige afdronk. Dit dankt de brouwerij aan de methode van dry-hopping. Tijdens deze methode worden de Citra en Mosaic hoppen in een koude lagering toegevoegd. Naast de reguliere bieren van Delirium (bekend van het roze olifantje) is er nu dus ook een blauwe nijlpaard terug te vinden. Wij adviseren om de Delirium Paranoia te drinken op een temperatuur van 5 graden Celsius.

Brouwerij Huyghe

Brouwerij Huyghe is een Belgische bierbrouwerij en opgericht in 1906. De brouwerij is vooral bekend om de brouwsels van de Delirium Bieren met als kenmerk het logo van de roze olifant. Delirium Tremens is veruit het populairste bier van de brouwerij. Ter ere van het 25-jarig jubileum heeft Brouwerij Huyghe daarom een jubileumbier uitgebracht: Delirium Argentum. In 2012 is de brouwerij overgegaan naar nieuwe brouwinstallaties, waardoor de capaciteit is uitgebreid naar 350.000 hl. De omzet is hierdoor gestegen naar ongeveer 30 miljoen euro per jaar. Ongeveer 74% van de omzet wordt verdiend door de export naar onder meer Nederland, Engeland, de VS en Frankrijk. Inmiddels is er met Delirium Paranoia dus ook een bier met een blauw nijlpaard als logo terug te vinden. Wat ons betreft een bier die je zeker moet proeven!

Brouwerij

Brouwerij Huyghe

Alcoholpercentage

5,6%

Drinktemperatuur

5°C

Gisting

Bovengisting

Inhoud

33 cl

Kleur

Blond

Land

Nederland

Smaken

Fris & Fruitig

Stijl

Blond bier

Bestellen bij Bierfamilie.nl

Maak je bestelling compleet

Winkelwagen
Scroll naar top