Chimay Bierpakket (8 bieren + 1 glas)

 23,95

Geniet van het Chimay Bierpakket. Alle Chimay bieren zijn twee keer toegevoegd + een bijbehorend glaswerk van de brouwerij.

Categorie

 23,95

Omschrijving

Chimay Bierpakket

In het Chimay Bierpakket hebben wij 8 Chimay bieren en bijbehorend glaswerk samengesteld. Hoewel deze klassiekers in België bijna overal verkrijgbaar zijn, hebben veel Nederlanders deze bieren nog nooit geproefd. De hoogste tijd om dus optimaal te gaan genieten! Bestel het bierpakket voor een lekker avondje op de bank. Natuurlijk kun je het Chimay Bierpakket ook cadeau geven en een persoonlijke boodschap meegeven. Proost familieleden!

Brouwerij Chimay

Brouwerij Chimay is gevestigd in Henegouwen (België). In het trappistenklooster van Abdij Notre Dame de Scourmont staan de brouwketels. Onder het toeziend oog van het kloostergemeenschap worden de Chimay bieren gebrouwen. Alle inkomsten uit deze nevenactiviteit worden grotendeels besteed aan de behoeften van de gemeenschap en sociale werken. Omdat er geen commercieel doeleind is, mogen de bieren officieel ‘Trappist’ worden genoemd. Het is de eerste brouwerij die de naam trappist op het etiket heeft doorgevoerd. Met het Chimay Bierpakket kun je in ieder geval heerlijk genieten van de trappistenbieren!

Helaas is de brouwerij niet toegankelijk voor bezoekers. Maar bij Espace Chimay kun je gelukkig wel genieten van de heerlijke bieren. Dit is het café-restaurant-hotel van de brouwerij. Natuurlijk kun je ook de bieren naar je toe halen. Bestel dan nu het bierpakket online en geniet van deze fantastische Belgische klassiekers!

Specificaties

Extra informatie

Aantal Flessen

8 + 1 glas

Brouwerij

Chimay Brouwerij

Land

België

Beoordelingen (0)

Bevestig je beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Menu

Chimay Bierpakket (8 bieren + 1 glas)