Chimay Bierpakket (8 bieren + 1 glas)

24,95

Geniet van het Chimay Bierpakket. Vier verschillende Chimay bieren zijn twee keer toegevoegd + een bijbehorend glaswerk van de brouwerij.

  • Chimay Rood, Blauw, Wit en Goud zijn 2x toegevoegd in het pakket
  • Inclusief bijbehorend glaswerk van de brouwerij
  • Leuk om cadeau te geven of zelf te proeven

Chimay Bierpakket

In het Chimay Bierpakket hebben wij 8 Chimay bieren en bijbehorend glaswerk samengesteld. Hoewel deze klassiekers in België bijna overal verkrijgbaar zijn, hebben veel Nederlanders deze bieren nog nooit geproefd. De hoogste tijd om dus optimaal te gaan genieten! Bestel het bierpakket voor een lekker avondje op de bank. Natuurlijk kun je het Chimay Bierpakket ook cadeau geven en een persoonlijke boodschap meegeven.

Brouwerij Chimay

Brouwerij Chimay is gevestigd in Henegouwen (België). In het trappistenklooster van Abdij Notre Dame de Scourmont staan de brouwketels. Onder het toeziend oog van het kloostergemeenschap worden de Chimay bieren gebrouwen. Alle inkomsten uit deze nevenactiviteit worden grotendeels besteed aan de behoeften van de gemeenschap en sociale werken. Omdat er geen commercieel doeleind is, mogen de bieren officieel ‘Trappist’ worden genoemd. Het is de eerste brouwerij die de naam trappist op het etiket heeft doorgevoerd. Met het Chimay Bierpakket kun je in ieder geval heerlijk genieten van de trappistenbieren!

Helaas is de brouwerij niet toegankelijk voor bezoekers. Maar bij Espace Chimay kun je gelukkig wel genieten van de heerlijke bieren. Dit is het café-restaurant-hotel van de brouwerij. Natuurlijk kun je ook de bieren naar je toe halen. Daar zijn wij dan weer voor.

Inhoud Chimay Bierpakket

  • Rood (2x)
  • Goud (2x)
  • Blauw (2x)
  • Wit (2x)
  • Bierglas Chimay (1x)
Aantal Flessen

8 + 1 glas

Brouwerij

Chimay Brouwerij

Land

België

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chimay Bierpakket (8 bieren + 1 glas)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top