Vet & Lazy Brouwerij

De bieren van Vet & Lazy Brouwerij

Over Vet & Lazy Brouwerij

De opkomst van Vet & Lazy brouwerij

Vet & Lazy brouwerij is een ambachtelijke brouwerij gevestigd in het Nederlandse dorpje Venlo. Opgericht in 2015 door twee vrienden, Tim en Maurice, is het de missie van Vet & Lazy om unieke, kwalitatief hoogstaande bieren te brouwen die de smaakpapillen van hun klanten prikkelen.

De brouwerij

De brouwerij beschikt over een moderne brouwinstallatie en produceert ongeveer 3.000 hectoliter bier per jaar. Het assortiment van Vet & Lazy brouwerij bestaat uit verschillende bieren, variërend van licht en fruitig tot donker en krachtig. Een van de meest populaire bieren van de brouwerij is de ‘F*ck The Christmas Tree Is On Fire’, een donker bier met een smaak van koffie en chocolade.

Lokaal en duurzaam

Een belangrijke waarde voor Vet & Lazy is duurzaamheid. De brouwerij maakt gebruik van lokale ingrediënten en probeert hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Zo wordt het brouwwater bijvoorbeeld opgevangen en hergebruikt en wordt er alleen energiezuinige apparatuur gebruikt.

Succes en erkenning

De bieren van Vet & Lazy brouwerij worden inmiddels door het hele land verkocht en zijn ook in het buitenland populair. Zo won het bier ‘Gingerella’ in 2019 een gouden medaille op de Brussels Beer Challenge. Daarnaast heeft de brouwerij verschillende prijzen gewonnen bij Nederlandse bierwedstrijden.

Proeven in de brouwerij

Naast het brouwen van bier, biedt Vet & Lazy brouwerij ook de mogelijkheid om hun bieren ter plaatse te proeven. De brouwerij beschikt over een gezellig proeflokaal waar je kunt genieten van de verschillende bieren van de brouwerij. Regelmatig worden er ook evenementen georganiseerd, zoals live muziek avonden en bierproeverijen.

De toekomst van Vet & Lazy brouwerij

Vet & Lazy brouwerij blijft groeien en innoveren. Zo willen ze in de toekomst hun assortiment uitbreiden met nieuwe en experimentele bieren. Daarnaast blijft duurzaamheid een belangrijk aspect voor de brouwerij en streven ze naar een nog kleinere ecologische voetafdruk. Kortom, Vet & Lazy brouwerij is een brouwerij om in de gaten te houden en om zeker eens te bezoeken voor een lekker biertje!

Evenementen van Vet & Lazy Brouwerij

Naam event 1

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Naam event 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Naam event 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Contactgegevens

Contactgegevens

cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms