Brouwerij Kompaan

Brouwerij Kompaan is opgericht door de kompanen Jasper en Jeroen. In 2015 ging een droom in vervulling toen er een Haagse bierbrouwer, bar annex proeflokaal werd geopend in de Bickhorsthaven in Den Haag. De wens van de kompanen was om echte Haagse speciaalbieren te kunnen brouwen en hier mooie geuzennamen aan mee te geven. Dit is Brouwerij Kompaan zeker gelukt, en hoe…

Brouwerij Kompaan in een nieuw jasje…

Brouwerij Kompaan is in 2016 verhuisd naar de Saturnusstraat 55 in Den Haag. Er zijn in totaal 3 ketels van 30 hl, waardoor er veel verschillende bieren kunnen worden gebouwen. In het eigen café incl. keuken aan de kade “de Beer Bar” staan zelfs 20 verschillende eigen bieren op de tap. Het café is perfect voor het ontvangen van groepen om optimaal te genieten van de Kompaan bieren en bijpassende gerechten zoals Pulled Pork. Ook is er een Kompaan Proefplankje (6 bieren van 15 cl) opgesteld, om meer mensen kennis te laten maken met de bieren van Brouwerij Kompaan. Mocht je in de buurt zijn van Den Haag, aarzel dan niet en ga eens langs bij deze fantastische bierbrouwerij.

Brouwerij Kompaan Bieren

Wij zouden de bieren van Brouwerij Kompaan omschrijven als typische Haagse bieren met fantastische geuzennamen. De bieren van Brouwerij Kompaan bieden een uitgebreid palet aan verschillende smaken. Ieder bier is opgebouwd uit meerdere mout- en hopsoorten. Er zijn slechts een handvol vaste bieren in het assortiment, de overige bieren wisselen snel. Ieder nieuw (bier)seizoen komt de brouwer ook met een eigen seizoensbier op te markt. De stevige en duistere Kompaan bieren worden veelal in een kleine oplage gebrouwen, dus ook niet voor de grote (online) markt gebruikt. Deze zijn helaas enkel verkrijgbaar bij Brouwerij Kompaan zelf.

Beste Bieren van Brouwerij Kompaan

In 2017 is “De Bloedbroeder” gekozen tot beste bier van Nederland tijdens de 6e editie van het Nederlands Bierproeffestival in de Grote Kerk in Den Haag. Deze Imperial Stout van Brouwerij Kompaan wordt omschreven als, gitzwarte mout, vuurrode port en hoogdravend gegist en won op de Barcelona Beer Challenge ook al de gouden medaille. Helaas is deze niet beschikbaar voor de online webwinkels en kunnen wij jullie deze niet aanbieden.

Ook ontving Brouwerij Kompaan in 2017 een zilveren medaille op de Dutch Beer Challenge in de categorie Stout/Porter met de Kompaan 45 Vrijbuiter. Dit bier hebben wij opgenomen in het Prijswinnend Bierpakket samen met 11 andere prijswinnaars.

Winkelwagen
Scroll naar top