Duits & Lauret

Duits & Lauret is in 2009 opgericht door Marco Lauret en Daniëlle Duits. De brouwerij vestigde zich in Vleuren. Driemaal per wek werd er gebrouwen aan verschillende speciaalbieren in een mobiele 60 liter brouwinstallatie. Door de grote vraag naar het eerste ontwikkelde speciaalbier “Duits & Lauret Stout” moest het zelfs uitwijken naar De Proefbrouwerij in België. In 2014 volgde een onwaarschijnlijke verhuizing…

Fortbrouwerij Duits & Lauret

Aan de Noodweg 2 in Everdingen (gemeente Vianen) is Fort Everdingen gevestigd. Een groot, stoer en imposant gebouw gelegen op het fortterrein welke in de 19e eeuw is gebouwd. In 2014 heeft Bierbrouwerij Duits & Lauret zijn entree genomen in het fort. Het proeflokaal gescheiden d.m.v. een glazen wand van de brouwinstallatie. De brouwers serveren op deze fantastische locatie de bieren uit aan bezoekers en daarnaast biedt het een kleine menukaart aan. Vlakbij het fort is een naastgelegen camping en een natuurterrein van 12 hectare met verschillende historische militaire objecten. In de nabije toekomst zal Fortbrouwerij Duits & Lauret deel uitmaken van het Unesco Werelderfgoed.

Het aanbod

Duits & Lauret brouwt alleen bieren met natuurlijke producten. De bieren zijn over heel Nederland verkrijgbaar. De Stout, Winterstout, Dubbelbock, Bière de gare brune, Kiem, Blond en Extra Blond staat momenteel in het assortiment. 6 van deze bieren zijn wereldwijd in de prijzen gevallen! Een brouwer met een hoge kwaliteit aan bieren.

Winkelwagen
Scroll naar top