Brouwerij Van Moll, The Place To Beer

Brouwerij Van Moll is een kroeg, microbrouwerij, brewpub, proeflokaal, of hoe je het ook wilt noemen. De oprichters Jaap Hermans en Erwin van Moll hebben in 2013 in hartje Eindhoven een eigen brewpub geopend. De vraag naar speciaalbier wordt alleen maar groter en dus kozen deze bierliefhebbers voor deze stap. Want bierliefhebbers, dat zijn deze heren zeker. Naast een enorme passie om alsmaar bij te leren, wisselen deze ondernemers ook recepten en ingrediënten uit met andere brouwers, zodat de kwaliteit van speciaalbier alleen maar omhoog kan. De unieke locatie, de stad Eindhoven, steeds meer verschillende bezoekers bepalen het gezicht van Brouwerij Van Moll. Een echte aanwinst voor Eindhoven!

Wat maakt Brouwerij Moll zo uniek?

Brouwerij Van Moll is ten eerste de eerste brouwerij in Eindhoven. De enthousiasme en passie van de bierbrouwers zorgt ervoor dat ieder gebrouwen bier op waarde wordt ingeschat. Op het moment dat bezoekers een heerlijk bier proeven in het bruincafé, staat een verdieping lager alweer een programma klaar om nieuwe bieren te brouwen. Dat vindt Brouwerij Van Moll ook erg belangrijk: de klant optimaal laten genieten van het speciaalbier, maar ook vooruitgang. Authentieke producten voor de authentieke fijnproever. Praktisch, licht, fris, modern, maar vooral gezellig zijn de sleutelwoorden voor deze brouwerij. Absoluut een prachtige locatie waar je optimaal kunt genieten van het aanbod van Brouwerij Van Moll. Wanneer je in Eindhoven bent en dorstig begint te worden, raden wij zeker aan om op de Keizersgracht 16A even een kijkje in de keuken te nemen bij deze fantastische brouwerij!

Van Moll-Toewijding

De Van Moll-Toewijding is een Belgisch blond bier met een subtiele, kruidige Waalse gist en te verkrijgen in de webshop van Bierfamilie.nl. Een uniek bier gebrouwen onder de rivieren die diverse prijzen in de wacht heeft gesleept. Op de Dutch Beer Challange 2017 won het nog de zilveren medaille in de categorie Blond-/meibock. Dit fantastische bier heeft voor een enorme naamsbekendheid en omzetstijging voor Brouwerij Van Moll gezorgd. Vanwege de vele prijzen hebben wij de Van Moll Toewijding ook in het Prijswinnend Bierpakket toegevoegd.

Winkelwagen
Scroll naar top