Brouwerij ’t Maatje

Brouwerij Het Maatje is een bierbrouwerij uit Heemskerk. De brouwerij is opgericht in 2018 door de vrienden Jasper, Patrick, Dennis en Garikai. Na veel jaar samen bier te hebben gedronken, besluiten de jongens zelf bier te gaan brouwen. De vrienden gaan in eerste instantie vanuit de eigen keuken op kleine schaal brouwsels maken. Door veel te experimenteren is het ultieme brouwsel dan eindelijk daar. Primaat is geboren! Een speciaalbier die je moet drinken met je maatjes.

Lees meer over Brouwerij ’t Maatje beneden…

Brouwerij Het Maatje brouwt eerste bier

Met het brouwsel in de hand slaat Brouwerij Het Maatje de handen in één met de Noord-Hollandse Bierbrouwerij in Uitgeest. Door gebruik te maken van de installaties van deze brouwerij is de Primaat tot stand gekomen. Dit is het eerste officiële bier van Brouwerij Het Maatje. Inmiddels ligt het bier in vele schappen van diverse slijterijen. Uiteraard is het bier ook beschikbaar in lokale horecagelegenheden.

De toekomst van Brouwerij ’t Maatje

Het doel van Brouwerij Het Maatje is om op ambachtelijke wijze verschillende speciaalbieren te brouwen. Bieren om uiteindelijk met je beste maatjes te kunnen drinken. Via de social media kanalen Instagram en Facebook houdt de brouwerij het publiek op de hoogte over de toekomst. Naar alle waarschijnlijkheid worden op korte termijn nieuwe dorstlessers geproduceerd. Wij houden onze familieleden uiteraard op de hoogte!

Winkelwagen
Scroll naar top