Bierkout

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Bierkout

Bierkout brouwt bier sinds 2018 in een historisch maar ook hip jasje!

Kout is oudhollands voor praten en verhalen vertellen. Bierkout vertelt niet alleen deze historische verhalen maar laat ze ook nog eens heerlijk smaken. De ingrediënten van het bier zijn zo samengesteld dat je het verhaal daadwerkelijk kan proeven!

Bierkout brouwt haar bier op een ambachtelijke en duurzame manier bij de Noord- Hollandse Bierbrouwerij in Uitgeest. Deze samenwerking tussen Bierkout en de brouwer zorgen voor een nieuwe en verfrissende smaak!

Lees meer over Bierkout beneden…

Deel het verhaal achter Bierkout

[social_buttons size=”medium” style=”colored” align=”left”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”11596″ img_size=”300×300″ alignment=”center” css=”.vc_custom_1546791798684{margin-top: 20px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][basel_title tag=”h2″ subtitle_font=”alt” align=”left” title=”Bieren van Bierkout” subtitle=”Verkrijgbaar bij Bierfamilie.nl” el_class=”intro-home”][basel_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ columns=”4″ include=”11591″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”11595″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

De historie van Bierkout

Sinds 2018 betekent een hele jonge historie, net zo jong als Bierkout’s team. Bierkout is ontstaan tijdens de 26 ste minor ondernemerschap van de Hoogeschool van Amsterdam. In dit halfjarige traject worden gemiddeld 50 start ups uit de grond gestampt. In deze periode staat ondernemen centraal. De begeleiding van succesvolle ondernemers en experts zorgen voor een voorspoedige start en hoge prestaties. Bierkout is opgericht door 4 jonge ondernemers uit Noord-Holland. De diversiteit aan opleidingen binnen het team zorgen voor een goede balans en vele inzichten.