Zoek
Sluit dit zoekvak.

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Brouwerij Stijl Geboortebier

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Brouwerij Stijl

Brouwerij Stijl Geboortebier

Geboortebier (5,5%) drinken we om echt wat te vieren! Dit bier smaakt naar beschuit met muisjes.

 3,59

Uitverkocht

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU c880c939cbca Categorieën ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Geboortebier

Geboortebier is een geweldig initiatief van Brouwerij Stijl. Deze Belgian Ale wordt vaak gedronken om de geboorte van een baby te vieren. Het is in Nederland een eeuwenoude traditie om bij de geboorte van een kindje ‘beschuit met muisjes’ te eten. Voor Brouwerij Stijl was dit een mooie gelegenheid om deze Nederlandse traditie samen te voegen met een combinatie van het brouwen van speciaalbier in stijl. Geboortebier smaakt ook daadwerkelijk naar beschuit met muisjes en is gebrouwen met enkel natuurlijke ingrediënten. De beschuitsmaak wordt gevormd door de toevoeging van mouten en de ‘muisjessmaak’ door het bijvoegen van 2 soorten anijssoorten. Dit speciaalbier is niet te vergelijken met andere bieren en een uniek concept in de markt. Je kunt geboortebier gemakkelijk online bestellen en ook nog eens een leuke persoonlijke boodschap toevoegen.

Brouwerij Stijl

Brouwerij Stijl is in 2015 opgericht en gevestigd in Almere. Inmiddels heeft de brouwerij een zelfstandige installatie. De brouwerij wordt gerund door Raymond Geraads en zijn partner Anneke Geraads-Broeren. Raymond is de brouwmeester en zeer vernieuwend in zijn receptuur. Tijdens het brouwproces is hij zeer nauwkeurig in zijn notities en het toevoegen van de juiste ingrediënten. Anneke is zijn steun en toeverlaat en regelt alles achter de schermen. Zij houdt zich vooral bezig met creatieve- en commerciële doeleinden. Vooral via de digitale wereld en het gebruik van social media probeert Brouwerij Stijl haar publiek te bereiken. Met geboortebier heeft de brouwerij in ieder geval een vernieuwend concept in huis.

Ingrediënten van geboortebier

Om tot het eindproduct van geboortebier te komen heeft Raymond Geraads veel geëxperimenteerd. Het doel was om een bier te brouwen die je echt doet denken aan beschuit met muisjes. Uiteindelijk zijn onderstaande ingrediënten toegevoegd in het brouwproces:
 • Water
 • Gerstemout
 • Hop
 • Gist
 • Anijszaad
 • Steranijs

Drinkgelegenheden van geboortebier

De vraag is of dit bier echt het verschil gaat maken en de ‘oude’ traditie nieuw leven in kan blazen? Wij zijn in ieder geval voor! Samen met Brouwerij Stijl hebben we daarom een aantal leuke tips op papier gezet om het geboortebier te kunnen drinken:
 • Aankondiging van een geboorte (verras je ouders)
 • Het versturen van een geboortekaartje
 • Het geven van een kraamcadeautje
 • Proosten met de kraamvisite
 • Tijdens de viering van een babyshower
 • Een ludieke babyborrel

Extra informatie

Extra informatie

Brouwerij

Brouwerij Stijl

Biersoorten

Bierkenmerk

Bierverpakking

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Brouwerij Stijl Geboortebier” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.