Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Brouwerij Dampegheest Zomer Skarrel

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Dampegheest

Brouwerij Dampegheest Zomer Skarrel

Zomer Skarrel (4,0%) is een verfrissend zomer bier. Blijft het een onschuldige skarrel? Of smaakt het naar meer..?

 2,79

Uitverkocht

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU 695b48bd860d Categories ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Zomer Skarrel

Zomer Skarrel is terug van weg geweest! Wie Brouwerij Dampegheest al langer volgt weet dat dit blonde bier ook in 2013 al eens is gebrouwen. Nu is het bier terug. Met een nieuwe receptuur en hippere uitstraling kun je opnieuw genieten van deze frisse Summer Ale. Dankzij de doorzichtige fles zie je direct dat het bier licht oranje van kleur is. Bij de eerste slok proef je duidelijk fruitige hinten van mango. Het bier heeft slechts een alcoholpercentage van 4% en is zeer makkelijk doordrinkbaar. Wij adviseren om Zomer Skarrel te drinken op een temperatuur van 3 tot 5 graden Celsius in het Dampegheest Glas.

Brouwerij Dampegheest

Zoals de meest bierliefhebbers wel weten is Brouwerij Dampegheest gevestigd in Limmen. Met de Zomer Skarrel is de familie van de brouwerij compleet. Er zijn nu altijd 6 vaste bieren beschikbaar en 4 seizoensbieren. Onder het toeziend oog van de brouwmeesters worden de Dampegheest bieren al sinds 2008 met veel plezier gebrouwen. En altijd worden er kwalitatief goede bieren uitgeleverd. Uiteraard zijn al deze bieren in onze shop verkrijgbaar. Iedere 3e zondag van de maand kun je langs komen in het proeflokaal. Hier worden prachtige (bier)verhalen verteld en gedronken. Ook speciaalbieren van andere brouwerijen.

Ingrediënten Zomer Skarrel

Dit blonde bier is uniek in zijn smaak. Maar de brouwmeesters hebben geen hele gekke dingen gedaan. Vooral de ambacht en jarenlange ervaring proef je duidelijk terug in dit bier. Niet bijzonder, maar wel kwalitatief goed. In het brouwproces van Zomer Skarrel zijn onderstaande ingrediënten gebruikt:
  • Water
  • Pilsmouten
  • Oat mouten
  • Wheat mouten
  • Northern Brewer hoppen
  • Saaz Hoppen
  • Mango extract

Foodpairing tips

Dit bier werd opnieuw gelanceerd op zondag 23 juli in het proeflokaal. Samen met de brouwmeesters en vele bierliefhebbers zijn we op onderzoek gegaan naar bijpassende gerechten. Daarom durven wij te stellen dat je Zomer Skarrel het beste kunt drinken met één van onderstaande gerechten:
  • Oerhollandse bitterbal
  • Geitenkaas salade
  • Zoete desserts

Extra informatie

Extra informatie

Brouwerij

Brouwerij Dampegheest

Land

Bierkenmerk

Bierverpakking

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Brouwerij Dampegheest Zomer Skarrel” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.