Breugems Bierpakket

33,95

Wil jij genieten van fantastische bieren van Breugem incl. leuke accessoires? Dan is het Breugems Bierpakket echt wat voor jou!

  • 12 bieren in één box
  • Inclusief leuke extra’s van de brouwerij
  • Leuk voor jezelf of om een ander cadeau te geven

Insufficient stock

Breugems Bierpakket

Ben jij op zoek naar een leuk bierpakket? Dan is het Breugems Bierpakket wellicht iets voor jou? In dit bierpakket zitten 12 bieren, bierviltjes, een proefformulier en een leuke flyer van de brouwerij. Zie hieronder de samenstelling:

Breugem Bier

Voorheen bekend als Brouwerij Breugem, maar in 2021 volledig in een nieuw jasje gegoten: Breugem Bier. Deze brouwerij heeft geen eigen brouwlocatie, maar maakt veelal gebruik van de ketels van andere brouwerijen. Oprichter Patrick Breugem is een geboren Rotterdam en staat bekend als allemansvriend en verbinder. Zijn levensinstelling vormen dan ook de pijlers van de brouwerij. Het logo en de bieren zijn een metamorfose ondergaan en met resultaat. Wij zijn ontzettend blij dat we met deze brouwerij mogen samenwerken. Met het Breugems Bierpakket hebben we de 6 core range bieren samengevoegd in één mooi bierpakket. Bovendien ontvang je leuke extra’s van de brouwerij in de box!

Brouwerij

Breugem Bier

Land

Nederland

Soort Bierpakket

Eén Brouwerij

Winkelwagen
Scroll naar top