Wegens topdrukte bij bezorgdiensten kans op langere levertijden (gemiddeld: 2 - 5 werkdagen)

Blond Bierpakket (12 Bieren)

 26,95

Mooie blonde speciaalbieren met uitgesproken kleuren om de dorst te lessen. Maarliefst 12 verschillende bieren van diverse brouwerijen!

 

De inhoud van het Blond Bierpakket:

Delirium Tremens, Grimbergen Blond, La Trappe Blond, Leffe Blond, Slaapmutske Blond, Sloeber, Texels Goudkoppe, Lamme Goedzak, Blozend Blondje, Piraat, Paljas Blond en Egmondse Blonde

Categorie EAN: 6013735550591

 26,95

Omschrijving

Blond Bierpakket

Blonde bieren hebben enorm aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. In het Blond Bierpakket hebben wij verschillende biersoorten met mooie goudgele kleuren en fijne smaken voor je geselecteerd. Door de grote diversiteit aan blonde bieren hebben wij ervoor gekozen om 12 verschillen bieren van maar liefst 12 verschillende brouwerijen in dit bierpakket aan te bieden, zodat je optimaal kennis kunt maken met deze blonde parels.

Blonde bieren

Blonde bieren zijn toegankelijke bieren geschikt als aperitief of dorstlesser. Zeker in Nederland worden blonde bieren de laatste jaren veel vaker gedronken. Dit heeft er mee te maken dat de smaken zeer toegankelijk zijn voor het grote publiek. In het brouwproces is er namelijk minder gebruik gemaakt van het ingrediënt hop, waardoor de smaken meestal zacht en bijzonder fris zijn.

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

5.00

01
( 1 Beoordeling )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Bevestig je beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 beoordelingen voor dit product

  1. 01

    Ronald (geverifieerde eigenaar)

    Dit pakket 2x besteld. 1x als cadeau voor een vriend, en 1x voor mijzelf. Een prachtig pakket met een mooie sortering blond bieren. Heerlijk om (als blond bier liefhebber) deze zomerse dagen te drinken op het eigen terras! Dan is thuis blijven zeker geen straf! Proost!

Menu

Blond Bierpakket

Blond Bierpakket (12 Bieren)