Wegens topdrukte bij bezorgdiensten kans op langere levertijden (gemiddeld: 2 - 5 werkdagen)

Blond Bierpakket XL (24 Bieren)

 56,95

Mooie blonde speciaalbieren met uitgesproken kleuren om de dorst te lessen. In totaal 24 verschillende bieren van diverse brouwerijen in één bierpakket:

 

  • 24 verschillende blonde bieren
  • van 24 verschillende brouwerijen
  • in één bierpakket
  • leuk voor jezelf of om aan een ander cadeau te geven

 

Toch liever een kleiner pakket? Niet getreurd, wij hebben ook het Blond Bierpakket met 12 speciaalbieren voor je geselecteerd.

 

Categorie EAN: 6013735550591

 56,95

Omschrijving

Blond Bierpakket XL

De afgelopen jaren hebben blonde bieren enorm aan populariteit gewonnen. In het Blond Bierpakket XL hebben wij maar liefst 24 verschillende soorten smaken voor je geselecteerd. Door de grote diversiteit aan blonde bieren kun je op deze manier goed proeven welke bier het beste bij je past. Leuk voor jezelf, of om aan een ander cadeau te geven.

Blonde bieren

Blonde bieren zijn toegankelijke bieren geschikt als aperitief of dorstlesser. Zeker in Nederland worden blonde bieren de laatste jaren veel vaker gedronken. Dit heeft er mee te maken dat de smaken zeer toegankelijk zijn voor het grote publiek. In het brouwproces is er namelijk minder gebruik gemaakt van het ingrediënt hop, waardoor de smaken meestal zacht en bijzonder fris zijn.

Beoordelingen (0)

Bevestig je beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Menu

Blond Bierpakket

Blond Bierpakket XL (24 Bieren)